Voltak már valakinek hasonló panaszai? Hogyan sikerult meggyógyulni?
Tobb éve állandóan fennálló huvely,hugycso és kismedence gyulladásom,fájdalmam van.Már rengeteg orvosnál és alternatív gyógyásznál voltam.
Úgy kezdoott,hogy felfáztam,pisilésnél úgy éreztem,hogy nem urulok ki teljesen.Aztán állandó levetséget,ingerultséget éreztem,és semmihez nem volt kedvem.Az urológus antibiotikumot adott.Nem szuntette meg a panaszaimat,hanem rontott a helyzeten.Huvelyfolyásom lett,elmentem nogyógyászhoz,aki szintén antibiotikumot adott.De ez sem segített.Kozben kialakult egy állandó fájdalomérzet a huvelybementemnél,huvelytornácnál és a hugycsonél.
Urográfiát,Cisztoszkópiát,Cisztográfiát is csináltak,nem találtak semmit.
Két éve mutottek laparoszkópiával,cisztát távolítottak el a petefészkemrol.
Vulvodyniát is diagnosztizált az egyik nogyógyász,és biofeedback technikával kezelt,és lekeni a méhszájat és a huvelyt valamilyen huvelyflóra helyreállíto szerrel.
Egy másik nogyógyász Interestitialis cystitist is megállapított.
Tobb alkalommal csináltak STD kivizsgálást is.
A tenyésztés mindig E-colit mutat ki,egyszer mutatott ki Gardnerellát,arra szedtem Klion antibiotikumot,sikerult kirtani.Egyszer mutatott ki Candidát is.Tobb antibiotikumot szedtem,de nem szuntette meg a gyulladást.És természetes alapú szereket is szedek.
Az alhasi fájdalmaim állandóan visszatérnek,majd egy ideig szunnek,aztán ismét erosodnek.
Tobb mint két hónapja állandóan vérzem.Néha pecsételo,és néha erosebb vérzés.És az alahasam is nagyon fáj.
Az egyik nogyógyász Pyassan és Klion antibiotikumot írt ki,de még nem szedtem be.
Egy másik Norcolutot adott a vérzésre és bórsavas huvelykúpot a gombára,mert szerinte azért nem szunik meg az E-coli fertozés,mert a gomba fenntartja.Azt mondta,ne szedjek antibiotikumot.
De nem tudom,hogy jó otlet-e hormongyógyszert szedni.
Elmentem egy újabb nogyógyászhoz,aki Apranaxot adott a gyulladásra,Lactofeel huvelygélt az E-colira,és o is azt mondta,hogy ne szedjek antibiotikumot.
Azt mondta,hogy PCOS gyanús vagyok,ultrahanggal a petefészkeimen látott tobb apró tuszot.
Elkuldott 3 pontos inzulin rezisztencia vizsgálatra,és a menstruáció 3.napján TSH,FSH,LH,Prolaktin,OE2,Progreszteron,Tesztoszteron hormonokat fogja nézni.
Azt mondta,hogy a húgyhólyaggal is lehet valami gond,mert a hólyagalap nagyon nyomásérzékeny volt mikor megvizsgált.
Nem tudom,hogy számít-e,de a tunetek kialakulása elott egy évvel Roaccutan-t szedtem 1,5 évig acne kezelésére.Lehetnek ennek ilyen mellékhatásai,mivel a hormonrendszerbe avatkozik be?
Melyik orvosnak higgyek?Eddig beszedtem mindent,amit kiírtak,de hiába.
Nem akarom,hogy megint félrekezeljenek.
Hát a roacutan egy brutál gyógyszer. A legtöbb országban már be is van tiltva... Az bezavarhatott, de a hormon eredmények után derül ki igazán mi a helyzet. ha vannak apró tüszöid akkor tényleg PCOS gyanus vagy. Viszont azzal az eredménnyen inkább keress fel endokrinológust mivel a n ögyógyászok sokszor azt mondják még belefér az inulin eredmény és közben meg mégsem. Sajna elég sok a téveszme még ezzel a betegséggel.
Az antibitikumtól nekem is mindig gombám lesz és az E coli elmult betadinos kuptól. Gomba is lehet az inzulin probléma miatt is.
A norcolut semmit sem fog érni mivel nem oldja
bocsi véletlenül már elküldtem:)
Szoval mivel valoszinüleg hormon probléma van akkor a norcolut semmit nem fog érni mivel nem oldja meg a hormonproblémákat, föleg hogy valószinüleg PCOS-os vagy.
Szia!
Koszonom a válaszod.
Nálad hogyan derult ki a PCOS?Milyen tuneteid voltak?Hogyan kezeltek?Milyen vizsgálatokat csináltak?Hogy vagy azóta?
Nekem egy magánklinikán mondták,hogy PCOS gyanús vagyok,ott fogják megcsinálni a hormonvizsgálatokat.,és onnan kuldtek az általad javasolt Mens Mentis-e az inzulin-rezisztencia vizsgálatra.
Az nyugtalanít még,hogy eddig minden doki azt mondta,hogy a kismedence gyulladást csak antibiotikummal lehet megszuntetni.De az utolsó két doki,akinél voltam nem adott antibiotikumot.Az egyik Norcolutot,a másik Apranaxot írt ki.
Elég lesz az Apranax,hogy megszuntesse a gyulladást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!