Tampont szeretnék használni, de nem vagyok képes felhelyezni magamnak. Volt már valaki hasonló helyzetben? Bővebben lent.
Elég ciki ez, de már nagyon zavar a dolog és muszáj megkérdeznem, hogy mit tehetnék.
21 éves vagyok és még mindig betétet használok menstruációkor azért, mert képtelen vagyok feldugni magamnak a tampont.. de az ujjamat is.. a gondolattól is kiráz a hideg :/
Már jó pár éve nem vagyok szűz, szexszel se volt soha gondom, először sem fájt, nem érzékeny.. ha mondjuk masztizok, akkor is pl. műpéniszt, vibrit fel tudok dugni, nincs gond vele. De ha az ujjaznom kéne magam nem bírnám :( Ha párom ujjaz, az jó. Csak magamnak képtelen vagyok és így a tampont felhelyezés se megy.. nem régen olvastam, hogy van applikátoros tampon.. azon gondolkodom most, de akkor is szeretném ezt az egész hülyeségemet leküzdeni.. ezt még a pasijaimnak se mertem sose mondani :/
A betétet meg utálom már :( néha ha erre az egészre gondolok, sírás kerülget :S
Járt már valaki hasonló cipőben? Vagy csak nekem van ilyen lelki bajom?
Remélem nem röhögtök ki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!