Lehet az hogy nem "tud" megjönni valakinek a menstruációja de a hüvelyváladé 1-2 éve már megvan?
Pontosan így magyarázta el a nőgyógyász,dd a hangsúly azon a kérdésen van hogy lehet erre a problémára gyanakodni,ha viszont a hüvelyváladék megvan??
Azért kedves vagy köszönöm a válaszom
Teljesen természestes ha még nem menstruálsz, majd meg fog jönni, örülj neki addig is nyugi van nem kell aggodni a nyaralás miatt stb. Nem tul jo buli az a mensi egyébként....
Ha meg annyira cikinek érzed az osztálytársaid elött akkor mondd azt hogy már neked is volt már, a legtöbb lánynak nm áll be rögtön pontosan és nem jön midnen hónapban. mondd azt hogy volt egyszer kétszer de azota nem, mert még nem álllt be. Aztán majd ugyis megjön valamikor. A lényeg hogy 16 éves korig meg kell jönnie.
Egyébként a régi idökben a lányok 16-18 éves korkban kezdtek csak el menstruálni, csak sajna ez is elöbbre jött:( Ami teljesen felesleges macera mivel gyerek sokára lesz téma, föleg hogy az meg a másik irányba tolódott ki. Na de hát ilyen a természet....
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Ági neked is nagyon szépen köszönöm nagyon megértő vagy. Anyukámmal nem szoktam erről beszélni ezért kértem tanácsot itt.
Viszont most az lenne a kérdésem hogy lehet hogy ma megjött... Mert mikor wc-n voltam megtöröltem és véres volt a wc papír és a bugyim azt hiszem nem volt véres,azóta nem merek kimenni a wc-re mert nem szeretném látni hogy tiszta vér mert rettegek a vértől és nagyon félek most ez miatt. Szerintetek megjött?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__32145..
Ezt a kérdést nem Te írtad ki? Én vagyok a belinkelt kérdésnek az első válaszolója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!