Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hogy egy lánynak 10-13 naponta van menstruációja?
Figyelt kérdés
Tapasztalt már vki iylet? Az egyik bnőmről van szó... 16/L2011. jún. 22. 19:20
2/11 A kérdező kommentje:
Már 2. hónapja, de nem akar elmenni. :O
2011. jún. 22. 19:26
3/11 anonim válasza:
Ugy van nőgyógyász minél hamarabb. Mikor nekem 10 naponta meggjött, azt egy kifakadt ciszta okozta. Úgyhogy holnap spuri az orvoshoz!
4/11 anonim válasza:
komoly hormonális probléma lehet a háttérben, cipeld el a nőgyógyászhoz
5/11 anonim válasza:
Még 1 hónap és komoly vérszegénységet okoz magának, amit aztán tovább tart kigyógyítani, mint magát az alap problémát!
6/11 anonim válasza:
van egy ilyen vicc :D
melyik az az állat aki havonta vérzik még se hal meg?:D
A NŐ :D:D:D:D
7/11 anonim válasza:
nekem kb 2-3 éve fordult elő hogy egyik hónapban kettőször jött meg.
16/L
8/11 anonim válasza:
19:39 és mentél orvoshoz? mert nekem is volt ilyen de csak egyszer, még nagyon az elején és én nem mentem orvoshoz... :D 15/L
9/11 anonim válasza:
nem mentem orvoshoz
16/L :D
19:39 voltam
10/11 anonim válasza:
nekem sokszor van hogy havonta kétszer van meg mert 20naponta szokott megjönni.. már évek óta így van :D ezek szerint ez gond? :S
amugy nem tudom a 10-13 az már tényleg túl gyakorinak tűnik sztem is menjen nőgyogyászhoz.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!