Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után mindenkinek pontosan jött meg a menstruációja?
Figyelt kérdés
Pont 1 hónapja volt abortuszom,az okot nem szeretném leírni, nem kis tini lány vagyok aki felelőtlenül szexelget! A menstruációmnak ma kellett volna megjönnie de semmi jele nincs hogy megjönne! Ez normális??2011. dec. 29. 18:37
1/6 anonim válasza:
Tudtommal abortusz után kb. 6 héttel jelentkezik az első vérzés. Nem? A doki mit mondott?
2/6 anonim válasza:
normális, babát vártál, a hormonjaid az egekben voltak, aztán külső beavatkozásra megszűnt a terhesség, ne várd, hogy minden a régi lesz azonnal. Meg kell szoknia a szervezetednek az új helyzetet.
3/6 A kérdező kommentje:
Olyan jófej orvosaim voltak,hogy semmit nem mondtak! nekem abortusz után nagyon nem is volt vérzésem mert volt egy vércsomóm ami egyben távozott belőlem és ennyi volt a vérzésem igazából! ezért is tettem fel a kérdést mert nem tudom hogy ez normális-e hogy nem jött meg! de köszönöm a válaszod, várok még több választ is:)
2011. dec. 29. 18:41
4/6 anonim válasza:
az első 2 válaszoló tökéletesen leírta a tényállást. ettől jobban kár feszegetni mert idetalálnak a "felelőtlenül sexel dobálodzó kockák"
jár nekik a pont :)
5/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez normális?? :) kicsit megijedtem hogy nehogy legyen valami gond:) de nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ! :) további szép napot mindenkinek:)
2011. dec. 29. 18:54
6/6 anonim válasza:
6 héten belül vagy, teljesen normális, sőt utána is lehet, hogy kell por hónap, míg rendeződnek ezek a dolgok. Szóval következő hónapban se ijedj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!