PCOS kezelésére kaptam Merckformint. A külső tüneteket is javítani fogja? (hajhullás, pattanások, hízékonyság)
Elsősorban ezek a külsőségek érdekelnek. (még nem szeretnénk babát)
Mindenki a teherbeesésről írja a tapasztalatokat, de engem inkább ezek a külső tünetek érdekelnek. Javulnak-e, és kb. mennyi idő alatt?
A doki nem tudott erre mit mondani, ezért érdekelnének a tapasztalataitok.
A rettenet ronda ragyáktól szeretnék elsősorban megszabadulni.
Végre valaki megfogalmazta azt, ami engem is érint, és ahogy én is elsősorban kezeltetni szeretné a betegséget, nem pedig teherbe esni (én egyelőre)...
Nekem az IR értékem nem túl magas, ennek ellenére Merkormint írt fel a nőgyógyászom (mondjuk napi 1-et)... és nekem is fontos szempont volt a tünetek kezelése (pattanás, súlyprobléma)... Ma kezdtem, és tudom, hogy vissza kell állnom a diétás életmódra is, sportolni, amúgy is sportolok... Emellé felírta a Symicia fogamzásgátlót, aminek olyan nagyon gyakori mellékhatásai vannak, h. az nem hogy javítana, inkább rontana a helyzeten (pl. kifejezett tünetnek írják a pattanásokat), így nem fogom kiváltani, kinek hiányzik az?
Én még utána szeretnék járni a homeopátiás gyógymódokra, erre vannak ötleteitek, tapasztalataitok, PCOS-hez értő homeopata címetek Budapesten? :)
A másik irány az akupunktúra lenne, ezzel kapcsolatban is megköszönném, ha lennének konkrét javaslatotok budapesti címmel...
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Elkezdtem egy most divatos étrendet, a paleolit táplálkozást és javulnak az eredményeim és alig vannak ragyáim! :))
Gondoltam leírom, hátha segít másoknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!