Én 16éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm, vagyis tavaly 2hónapig meg volt azóta semmi. :S Ez egészséges?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:02
2/5 anonim válasza:
Az nem túl jó, tényleg menj el orvoshoz.
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen orvoshoz kell menned!
4/5 anonim válasza:
Én a helyedben nem izgulnék... nekem 18 éves koromra állt be, de akkor óramű pontossággal.
Előtte kb 3-4 hónaponként jött meg.
Mondjuk én nem éltem nemi életet szóval emiatt nem kellett izgulnom.
Ha elmész orvoshoz próbáld meg elérni, hogy ne fogamzásgátlóval akarja beállítani a menszeszed, mert azzal csak többet ártasz magadnak mint használsz, hosszútávon.
5/5 anonim válasza:
menj el az orvoshoz. én is így voltam vele, és kaptam gyógyszert. nyugi nem vizsgál meg, max ultrahangon, de legalább kapsz gyógyszert ami beállítja. az enyémet legalábbis sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!