Múlt kedden jött meg a menstruációm és még ma is jön belőlem vér. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindig az az első tanács, hogy orvoshoz menjek, de előbb meg akartam itt kérdezni, hátha volt valakinek ilyen, vagy tudjátok, hogy ez normális-e stb.2012. júl. 3. 13:43
1/6 anonim válasza:
10 nap után menj orvoshoz. Egy hét még normális.
2/6 A kérdező kommentje:
Ok. Remélem, elmúlik. Gondoltam, hogy lehet, hogy azért ez a nagy meleg is bekavar, de nem tudom, ebben lehet-e valami...
2012. júl. 3. 13:49
3/6 anonim válasza:
Ez még lehet normális, nekem fiatal koromban 8-10 nap is volt, de csak 45-60 naponta jött meg. Semmi bajom nem volt tőle.
4/6 anonim válasza:
Lehet a melegtől is, de egy hét az időtől függetlenül is normális, viszont 10 nap után mindenképpen menj orvoshoz. Első voltam.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. júl. 3. 13:52
6/6 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a múlt hónapban. Késett három napot, aztán további három napig épp csak pecsételt, majd elkezdtem rendesen vérezni, és még 7 napig rendesen jött, mielőtt elmúlt. Előtte világéletemben pontosan jött, és csak 5 napig tartott. Egyelőre a franciaországi biciklitúrára fogtam (utazás előtti izgalom, aztán meg hőség és fizikai megerőltetés), de ha a következő megint nem lesz normális, megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!