Mitől volt zöldes folyásom?
Figyelt kérdés
Szóval, most volt ovulációm is (csütörtök-péntek kb.).
Szombaton medencéztem, és a vizes fürdőruha rajtam maradt több órán keresztül. Ez mint késő este volt.
Plusz ittam elég sok alkoholt is.
Másnap este, fürdés után felvettem egy kicsit kényelmetlen fehérneműt. Reggelre észrevettem, hogy zöldes folyásom volt. Nem volt büdös, nem viszkettem, és ma reggel, fehérneműcsere után már semmi bajom nem volt.
Mi lehetett ez? Köze lehet az alkoholhoz? Vagy esetleg felfázhattam? Vagy csak a bugyim irritálta ki? És, így, hogy elmúlt, menjek el nőgyógyászhoz? Vagy csak akkor, ha visszajönne, vagy egyéb nem normális dolgot tapasztalok?
(szexuális úton nem kaphattam el semmit)
21L
2012. júl. 2. 17:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem erről tudnia kell a nőgyógyásznak!
2/2 anonim válasza:
a zöldes folyás trichomonas jele, menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!