34 hetes vagyok. Fel vannak dagadva a lábaim elsem mulik reggelre, valamint egyre gyakrabban van ilyen zöldes folyásom. Ez gond lehet?
34 hetesen ebben a melegben a lábdagadás még ok, ha a vérnyomásod rendben és a vizeletedben nincs fehérje. De bármilyen színes folyás a terhesség alatt nem normális, én tutira dokihoz mennék, mert a felszálló fertőzés koraszülést is okozhat. Nekem nagy szerencsém volt, a 20. héten a dokim elővigyázatosságból csináltatott velem egy 3 napos Betadin kúp kúrát, utána 5-6 nap Gynophillus hüvelytablettával helyreállítottuk a hüvelyflórát és semmi problémám nincs a terhességem alatt, persze más probléma miatt el vagyunk tiltva a házasélettől és csak zuhanyzom, de ennyit megér a lurkó a pocakban :)
38 hetes kismama
A lábdagadás teljesen oké ilyenkor.
Én egyébként azt csináltam, hogy a matracom lábrészénél a matrac alá betettem egy összehajtott plédet. Így reggelre viszonylag leapadt (amíg vízszintesben volt csak, addig nem javult reggelre sosem). Ha a vérnyomásod és a vizeleted rendben van, akkor emiatt nem kell izgulni.
A folyás miatt keresd fel az orvosodat hamar, a "zöld" nagyon gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!