Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok. Fel vannak...

34 hetes vagyok. Fel vannak dagadva a lábaim elsem mulik reggelre, valamint egyre gyakrabban van ilyen zöldes folyásom. Ez gond lehet?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
zöld folyás nem jo azonnal menyj dokihoz fertőzésed van s ha a magzatburokbol szivárog akkor azonnal burkot repesztenek
2012. jún. 19. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:

34 hetesen ebben a melegben a lábdagadás még ok, ha a vérnyomásod rendben és a vizeletedben nincs fehérje. De bármilyen színes folyás a terhesség alatt nem normális, én tutira dokihoz mennék, mert a felszálló fertőzés koraszülést is okozhat. Nekem nagy szerencsém volt, a 20. héten a dokim elővigyázatosságból csináltatott velem egy 3 napos Betadin kúp kúrát, utána 5-6 nap Gynophillus hüvelytablettával helyreállítottuk a hüvelyflórát és semmi problémám nincs a terhességem alatt, persze más probléma miatt el vagyunk tiltva a házasélettől és csak zuhanyzom, de ennyit megér a lurkó a pocakban :)

38 hetes kismama

2012. jún. 19. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
A lábdagadás normális is lehet a meleg miatt, ha a vérnyomásod rendben van és a vizeletedbe nincs fehérje. A zöldes folyást viszont megkérdezném az orvosomat vagy legalább a védőnőt.
2012. jún. 19. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:

A lábdagadás teljesen oké ilyenkor.

Én egyébként azt csináltam, hogy a matracom lábrészénél a matrac alá betettem egy összehajtott plédet. Így reggelre viszonylag leapadt (amíg vízszintesben volt csak, addig nem javult reggelre sosem). Ha a vérnyomásod és a vizeleted rendben van, akkor emiatt nem kell izgulni.

A folyás miatt keresd fel az orvosodat hamar, a "zöld" nagyon gyanús.

2012. jún. 19. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Valami hír?
2012. jún. 19. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!