Sárgás zöldes büdös folyásom van már 3 hete. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sárgás zöldes büdös folyásom van már 3 hete. Nagyon viszket és ég. A szeméremajkaim már szinte vörösek és hólyagosak. Szűz vagyok és wc-n szedhettem fel. Szüleim azt mondják, hogy elmúlik ás ne törődjek vele.. Mindenféle kenőccsel kentem már amit a szüleim mondtak de nem akarnak orvoshoz vinni pedig az orvos is mondta h jó lenne.. Mit tegyek? 16/L2011. nov. 16. 13:59
2/22 anonim válasza:
Menj el mindenképpen orvoshoz,nem játék az ilyen.A szüleidnek pedig ezt nagyon is tudniuk kellene...Menj el egy barátnőddel/keresztanyáddal vagy egy idősebb nővel aki elkísér nőgyógyászhoz!!!!
3/22 anonim válasza:
Orvos! Anyádékat meg majd jól oszd ki, miután jártál az orvosnál, aki közli, hogy sokkal hamarabb kellett volna menned.
4/22 A kérdező kommentje:
sokat hiányoztam és nem akar vinni sehova.. egyedül meg nem enged.... sőt! iskolába is így járjak ..... áááááá
2011. nov. 16. 14:10
5/22 A kérdező kommentje:
az orvos meg azt mondja, már 3 hete h bekéne hozni h megvizsgáljam erre a szüleim meg: NEM... sokat hiányoztál a suliból... fhúúúúúú
2011. nov. 16. 14:11
6/22 anonim válasza:
Próbáld az osztályfőnököddel megbeszélni (ha nő), ha férfi, akkor egy olyan tanárnővel, aki segítőkész és megbízol benne. Mondd el, így ahogy itt leírtad, ez nem gáz, betegség. Talán Ő elenged (ofő) vagy a segítő tanár elintézi, hogy az iskolából elmehess az orvoshoz, aki pedíg úgy is ad igazolást! Semmiképp se várj tovább!
7/22 A kérdező kommentje:
de vidéken élek és a szüleimtől meg büntetést kapok és azt mondták, hogy nem vehetek meg semmi kenőcsöt rá.
2011. nov. 16. 14:28
8/22 A kérdező kommentje:
mit mondjak, hogy végre elvigyenek? sőt holnap mennek is debrecenbe és nem akarnak vinni mert sokat hiányoztam... :/
2011. nov. 16. 14:30
9/22 anonim válasza:
hnap amíg Debrecenbe lesznek zúzz el dokihoz!
10/22 A kérdező kommentje:
de nekem is debbe kéne mennem a dokihoz....
2011. nov. 16. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!