Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sárgás zöldes büdös folyásom...

Sárgás zöldes büdös folyásom van már 3 hete. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sárgás zöldes büdös folyásom van már 3 hete. Nagyon viszket és ég. A szeméremajkaim már szinte vörösek és hólyagosak. Szűz vagyok és wc-n szedhettem fel. Szüleim azt mondják, hogy elmúlik ás ne törődjek vele.. Mindenféle kenőccsel kentem már amit a szüleim mondtak de nem akarnak orvoshoz vinni pedig az orvos is mondta h jó lenne.. Mit tegyek? 16/L
2011. nov. 16. 13:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
3 hete ezzel küszködik és leszarja mert SOKAT HIÁNYOZTAM... pl.: nem akarták h visszamenjek a kardiológiára és onnan küldtek h nézzék a vesémet meg és két keresztes valami kiszáradásom van.... nem foglalkoztatja őket..
2011. nov. 16. 14:36
 12/22 anonim ***** válasza:
A szüleid jó nagy barmok lehetnek! Akármennyit hiányoztál már, az egészség nem játék! NE ő mondják meg, hogy milyen kenőcsökkel kend, és hogy megveszik-e azt amit a szakorvos felír. Én a helyedbe nagyívbe le..., hogy megtiltják, hogy orvoshoz menj. Bár már 16 évesen nem vagy kiskorú, de ez simán elmenne kiskorú veszélyeztetésének. Mivel még az ő kötelességük gondoskodni rólad, és ebben az egészséged kiemelt fontosságú.
2011. nov. 16. 14:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ilyen szülő valaki??:S Nem a gyereke egészsége a legfontosabb? Iskolában biztos van védőnő,vagy családsegítő. Mondd el neki a problémádat és biztosan segíteni fog. A szüleid tudta nélkül menj el. A nőgyógyászati gyógyszerek elég drágák,ha nem csak kenőcsöt ír fel. Esetleg nagyszülőktől kérj egy kis zsebpénzt, vagy a szüleidtől nem szoktál kapni? Valahogy próbálj meg anyukáddal beszélni erről.Mondd,hogy nem használnak a kenőcsök és szeretnél orvoshoz menni mert neked fontos az egészséged,ilyennel nem szabad játszani!
2011. nov. 16. 14:39
 14/22 anonim válasza:
szerintem ez kamu, vagy szólj a gyámügynek ha ez igaz és tényleg így bánnak veled!
2011. nov. 16. 14:43
 15/22 anonim válasza:
bár 16 évesen jobban is kiállhatnál magadért
2011. nov. 16. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:

szerintem is mindenképp fordulj nőgyógyászhoz, ez nem játék.

az is lehet, hogy hüvelygomba. :S de akár sokkal rosszabb. :S

2011. nov. 16. 16:50
 17/22 anonim válasza:
10%
Nem vészes az ilyen :)) ...valamijen gomba feertőzésed van (gyakran ellehet kapni strandon) ...menny el orvoshoz és talán még vizsgálat nélkül is felír neked Jódos kúpot, ami 5 használat után megszűnteti az egész gondodat ... de h ha nem akarsz orvoshoz menni használj Canestent...azt recept nélkül is kaphatsz
2011. nov. 16. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16/L!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy sárgás zöldes folyadékom. A szeméremajkaim is vörösek voltak és viszketett. Édesanyám azt mondta, hogy biztos valami gomba. Vett is nekem egy Canesten kenőcsöt meg hüvelytablettát. 1 hét után sem volt javulás, sőt rosszabbodott, elkezdett fájni az alkasam, főleg mikor felálltam. Édesanyám elkezdi: Ne aggódj, majd elmúlik.

Na itt elhatároztam, hogy jó, holnap irány nődoki. 16 évesen, és előtte soha nem is voltam.

Bementem, kivizsgáltak és jól leszidtak, hogy miért nem jöttem hamarabb. Kiderült, hogy petefészek-gyulladásom volt. Szerencsére meggyógyultam.

Kedves Kérdező, ez NEM játék! Ha nem mész, valami súlyos betegséged lesz! Akár meddő is lehetsz!

IRÁNY NŐDOKI!!!

2011. nov. 16. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:
*alhasam
2011. nov. 16. 16:57
 20/22 anonim ***** válasza:
18/L voltam
2011. nov. 16. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!