Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj a mellem, ugye nincs baj?

Fáj a mellem, ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
Mind a kettő fáj, de már talán több éve, akárhol megnyomom. Elég érzékenyek. Lehet, hogy teljesen normális és természetes, amit most mondok, de olyan érzés, mintha mindegyik egy nagy csomó lenne.
2012. jún. 30. 16:14
 1/9 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok, tehát lehet, hogy még csak növök, fejlődök...de hát több éve??
2012. jún. 30. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
ne aggódj, nő a melled azért van:) pl. mensi előtt is szokott lenni a lányoknak, később is:) de gondolom, azért nem folyamatosan fáj...anyukádnak is mond meg esetleg, amúgy szerintem nincs semmi baj:)
2012. jún. 30. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
amiket írtál, azok normálisak szerintem:)
2012. jún. 30. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszike, megnyugtattatok :')
2012. jún. 30. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, csak nő még a melled attól fáj.
2012. jún. 30. 16:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy allandoan faj...persze csak erintesre.
2012. jún. 30. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ha aggódsz, az lenne a legjobb, ha orvoshoz mennél, mégis csak az a legbiztosabb, ha ő mondja, hogy nincs baj!
2012. jún. 30. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Én ugyanezen paráztam a te korodban. Csak nőnek :) És igen.... ez eltarthat akár évekig is. Esetleg annyit tudsz tenni, hogy néha átmaszírozod, de az sem oldja meg teljesen a problémákat, csak enyhíti. 25/L
2012. júl. 1. 05:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. júl. 1. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!