Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azért nincs mellem, mer...

Azért nincs mellem, mer valamilyen vitaminhiányom van?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és már mindent kipróbáltam, hogy nőjön, és nem sikerült. Szomorkodva nézem, hogy körülöttem lévő lányoknak van. Engem nem zavarna, ha kicsi lenne, csak legalább egy melltartónyi. Olyan kicsi a melle, hogy még a legkisebb melltartó is nagy:S. Próbáltam már agykontrollal, tornával, és még sok kekszet és tejterméket is ittam és semmi. Miért nincs mellem? Valami bajom lehet? Olyan mint egy nagyon pici púp. Lehet hogy valami vitaminhiánytól lehet?
2012. febr. 21. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Agykontrollal?:D Az biztos, hogy nem vitaminhiány, de a háziorvoshoz látogass el, az előfordulhat, hogy talán a hormonjaid nincsenek rendben, de annak más tünetei is lennének. Lehet egyszerűen ilyen vagy, a szülés és a szoptatás általában segít a dolgon.
2012. febr. 21. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérdés, a ciklusod rendes? Egyebekben hol tart a pubertás? A feleségemnek 17 éves koráig semmi melle nem volt, most meg... hú, ha látnád :)

Különben meg ha nagyon zavar és semmi baj nincs a háttérben, csináltass műciciket, sokkal jobban fogod magad érezni!

2012. febr. 21. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért kicsi a melled, mert a mellméret genetikai adottság.
2012. febr. 22. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!