Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fokozott túlérzékenység ebben...

Fokozott túlérzékenység ebben az esetben mitől alakult ki?

Figyelt kérdés

Képes vagyok azon is sírni az utóbbi két három napban, hogy a virágom elhervadt. Elvielg nemsokára menstruálok, de még sosem voltam előtte ilyen, inkább agresszívabb, vagyis hisztisebb. De nem bőgőmasina...

Ezt a menstruáció rovására írható, vagy esetleg egy nagyon erős felfázáséra? (mert az is akad most sajnos, nem tudom, hogy nyomással lehet e a hangulatra.)

Kérlek próbáljunk valami választ tlaálni erre, mert már beleőrülök, hogy mindenen sírok... :(

2012. jún. 28. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen női gondom mostanság, mégis nagyon zaklatott vagyok, depis.Talán van valami a levegőben...Front, vagy telihold miatt.
2012. jún. 28. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kamasz vagy, akkor a kamaszkor miatt is lehet, de a menstruáció miatt is.
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen női gondom mostanság, mégis nagyon zaklatott vagyok, depis.Talán van valami a levegőben...Front, vagy telihold miatt.
 4/5 anonim ***** válasza:

Szedj barátcserje kapszulát az hatásos a PMS tünetek enyhítésére, elmulasztására.

Szerintem nem a hólyaghurut a ludas, hanem a hormonok.

2012. jún. 28. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:

nem hiszem, hogy kamaszbaj lenne, most érettségiztem, és most telejsen stresszmentes vagyok már:)

Egy dolog ami aggaszt: nővérem mikor állapotos volt, ez volt az első jel nála!

Ha csinálok tesztet, ugye azt nem befolyásolja a felfázás?

2012. jún. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!