Rendszertelen menstruációra "teakúrát" alkalmaznék. Kell követnem vmilyen "receptet/szabályt"?
Figyelt kérdés
23 éves leszek, lassan 10 éve van menzeszem. Néha már úgy nézett ki, hogy beáll, de aztán mindig van vmi, ami miatt ismét rendszertelenné válik. Hol hamarabb jön meg, hol később, esetleg mennyiségileg kevesebb v. néha tovább tart, mint normális esetben. Normálisan 6-7 nap alatt lezajlik, de volt már rá példa, hogy 2 hétig tartott. Különben minden hónapban megjön, tehát még nem maradt ki, csak soha nem tudom, mikor számítsak rá. (kivéve, ha alkalomadtán van előjele - görcs, stb.). Orvos csak annyit mondott, hogy stresszes, izgulós típus vagyok, és valószínű ez befolyásolja. Gyereket egy jó ideig még nem tervezek, fogamzásgátlót nem szedek, és jelenleg egyéb más gyógyszert sem. Gondoltam, kipróbálnám a palástfű+cickafark keveréket, hátha segít. Ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem: erre van vmi "recept", hogy hogyan kell alkalmazni, v. én bármikor elkezdhetem, akár ihatom mindennap, szünnap nélkül, amíg akarom, v. van vmi "szabály", amit be kell tartani? A másik, ha én fogyasztok zöld teát, akkor lehet úgy inni ezt a kettőt, hogy egyik nap a pf+cf keveréket, másik nap a zöld teát iszom? Tehát minden másnap innám ugyanazt. V. inkább ne kombináljam?! És ha esetleg be is válna a palást+cickafark, akkor ha mondjuk abbahagynám, lenne vmi negatív hatása? Pl. újra rendszertelen lenne a ciklusom, v. hasonló? Várom a tanácsokat, ill. esetleg más ötleteket, mi tehetnék ez ügyben!2009. júl. 8. 14:08
1/4 anonim válasza:
Itt utànna olvashatsz! Remélem segit!
2/4 anonim válasza:
Cickafarktól egyik ismerősöm, úgy elkezdett vérezni, hogy a lavór kellett alá az orvosnál.
3/4 anonim válasza:
Elsö vagyok, màsodiknak - ez komoly? jesszus ilyet nem is hallottam! De gondolom mint minden màs ugy a gyogynövények is màs-màs hatàssal vannak az emberekre! De szerintem ez ritka példa!
4/4 anonim válasza:
Orvos adott neki gyógyszereket attól ált el neki.
Sokan a gyógynövényeket nem veszik komolyan, pedig a gyógyszerek is gyakran növényekből kivont anyagokból készülnek, csak kontrollált mennyiségben van bennük.
Gyógynövények ugyanolyan gyógyszerek, csak nehezebb figyelni a hatóanyag mennyiségre.
Én orvoshoz mennék, ha ilyesmi bajom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!