Nagyon rendszertelen menstruációra ittatok cickafarkfű teát, és segített?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várnék..2009. márc. 26. 21:07
1/10 anonim válasza:
Én cickafark tablettát szedtem,napi 3*2 szemet.29 napos ciklusokat varázsolt nekem.Bármelyik gyógynövény boltban kapható.
2/10 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van, a cickafark nagyon hatásos bármilyen női problémára, a havi ciklust is helyre állítja!
3/10 A kérdező kommentje:
És a tea vagy a tabletta jobb? Vagy mindegy? Egyébként köszi a gyors válaszokat!Akkor is segíthet ha nekem pl most 3 hónapja nem jött meg?
2009. márc. 26. 21:46
4/10 anonim válasza:
Én mindenképpen a tablettát ajánlom,mivel a tea nagyon rossz ízű!Én a tea formáját ülőfürdőnek használtam,amikor fel voltam fázva.A tabletta 70szemes és 500ft körül van.
Első
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kipróbálom, bár én a teát is ittam pár 2-szer és annyira nem vészes
2009. márc. 27. 10:40
6/10 anonim válasza:
Szerintem, jobb lenne ha elmennél a nőgyógyászhoz. Három havi szünet, az elég sok. Célszerű lenne megvizsgálni.Van olyan betegség, aminél elmarad a menszesz. Jobb ha kivizsgálnak.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Doki kezel, csak mondta, h várjunk még hátha...de már írt gyógyszert, de gondoltam mellette segít a tea is, hátha...
2009. márc. 27. 20:09
8/10 A kérdező kommentje:
Ja és semmilyen betegségem nincs, csak a fogamzásgátló ennyire összezavarta a szervezetem...
2009. márc. 27. 20:09
9/10 anonim válasza:
Szerintem a tea és a fürdő is nagyon jó, ha nem szereted a tea ízét, tabletta is hatásos. A fürdőbe önthetsz kefírt, mert az helyrehozza a hüvely savasságát, ez is sokat segíthet.
10/10 anonim válasza:
Na, ezt most én is ki fogom próbálni.:)A levél felénél hagytam abba a gyógyszert 3 napja.Ésszerű is, hogy nem jött még meg, csak elővigyázatosság.:)És ezt a kefíres dolgot is megejtem, ha fennállna az adott probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!