Tegnap jött meg. Azt hittem van még itthon több. Most vettem észre, hogy csak 1 maradt. Mire felébredtem anyum már elment dolgozni. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 km-re van a bolt a házunktól, apum, tesóim itthon nem tudok oda csak lelépni.2012. jún. 25. 09:02
11/15 anonim válasza:
Szólj nyugodtan Apukádnak, hogy menstruálsz, és vagy ő vegyen betétet, vagy adjon rá pénzt!
12/15 anonim válasza:
Nem kell szégyellned Apukád előtt, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Nyugodtan mond meg neki, hogy el kéne menned a boltba, mert nincs itthon betét és neked megvan. Meg fogja érteni. Felnőtt ember, nem most fog hallani először a menstruációról, szerintem Anyukád biztos beszélt már neki róla, hogy milyen ezt átélni. Én elmeséltem a Páromnak, és bizony volt, hogy ő hozott nekem tampont a boltból, nem szégyellte. Ő úgy fogalmazta meg, hogy inkább büszke rá, hogy nem tudatlan ezen a téren se :)
13/15 anonim válasza:
én ha ilyen helyzetben voltam mindig szóltam apumnak ha más nem volt, hogy hozzon nekem, én meg a wcn üllve megvártam :) amióta elköltöztem ezt az élettársammal teszem :) semmi szégyen nincs benne és a pasik is tudják mi az hogy havi baj :)
14/15 anonim válasza:
"- Apa, el kell szaladnom a boltba gyorsan, kérnék tőled 500 ft-ot.
- ???
- Kifogytam a betétből/tamponból, itt állok egy darab semmi nélkül..!
15/15 anonim válasza:
nemtudom hány éves vagy ..de figyu 14 évesen simán megoldanám a helyzetet .. egyes emberek nagyon önnálóak tudnak lenni :I -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!