Megjött a mensim, de egy db cataflan sincs itthon. Most mit tegyek? = (
Figyelt kérdés
Az egész házat felforgattam de még 1 szemet se találtam itthon. Nem mostanra vártam, azt reméltem még van pár napom megvenni a gyógyszert, de ma megjött, és nincs itthon pénz, anyukám meg apukám is dolgozik =(( Nekem ilyenkor mérhetetlen görcseim vannak, és ha nem veszek be előtte 1-2 szem cataflant, kb négykézláb kell közlekednem, annyira rossz. Csak algopirynt találtam itthon, de az eddig még sose segített rajtam. Valami ötlet, amivel legalább egy kicsit csillapíthatom majd a görcsöket?2012. jún. 14. 12:52
1/16 anonim válasza:
A cataflam nem görcsoldó hanem erős fájdalom csillapító.
Menstruációs görcsökre nagyon jó a
-nos-pa
- Bilagit
- Algoflex M
- Troparin Combinatum (ez különösen erős görcsökre ajánlják)
2/16 anonim válasza:
feküdj le,a hátadat párnázd ki, a hasadra megtegyél melegvizes palackot. Én is erősen görcsölök, de nekem ez mindig segít. Kitartást!
3/16 A kérdező kommentje:
Nekem a cataflan mindig szokott segíteni. De mint mondtam, nem tudok lemenni gyógyszertárba, mert este 10-ig senki nem ér haza, és pénz sincs itthon =(( Az utolsót szerintem ki fogom próbálni.
2012. jún. 14. 13:00
4/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszi szépen. Ha elkezdődnek a görcsök kipróbálom. Remélem segíteni fog, mert már most félek =(( Egyszer volt eddig mikor ilyen felelőtlen voltam, hogy nem volt itthon cataflan. Akkor már könnybe lábadt a szemem a fájdalomtól, és az ágyból se tudtam felkelni.
2012. jún. 14. 13:02
5/16 anonim válasza:
A melegvizes palack tényleg jó ötlet, ajánlom!
6/16 anonim válasza:
Nincs egy szomszed v. baratnö akit elküldhetnel gyogyszertarba?Este azert meg messze van,a meleg viz jo,nekem csak tabl. eggyütt segit.
7/16 anonim válasza:
Szerintem vegyél be Algopirynt, valamennyit biztos fog segíteni. Igyál jó meleg kamillateát és csináld a melegvizes palackos módszert. :)
Remélem segít. Nekem is van, hogy nagyon fáj a hasam, máskor meg semmi. Szerintem menj ki a levegőre kicsit sétálni, azt mondják az is jó, de ha tényleg még felkelni se bírsz, akkor inkább feküdj.
8/16 anonim válasza:
Próbáld ki ezt is, befekszel-, ülsz a kádba és folyatod a jó meleg vizet az alhasi területre.
Hajszárítóval is lehet összehajtogatott törölközőt melegíteni, amit a hasadra takarsz.
9/16 A kérdező kommentje:
Még nem görcsölök, csak érzem, hogy kezd megjönni, mert nekem előtte mindig szoktak tünetek jelentkezni, émelygés, fejfájás, rossz közérzet. És ezek után pár órával jön a görcsölés, szóval még nincs bajom. Szomszédoknál jártam, a fiatalabb szomszédok dolgoznak, az öregek meg már nem menstruáltam, igazából nem hiszem el, hogy egy 10 emeletes ház 4 emeletén keresztül nincs senkinek egy db görcsoldója sem. Azt hiszem nem marad más. Beveszek majd 2 algopirynt meg a melegvizes palack megoldás marad.
2012. jún. 14. 13:20
10/16 A kérdező kommentje:
nem menstruálnak*
2012. jún. 14. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!