Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjött a mensim, de egy db...

Megjött a mensim, de egy db cataflan sincs itthon. Most mit tegyek? = (

Figyelt kérdés
Az egész házat felforgattam de még 1 szemet se találtam itthon. Nem mostanra vártam, azt reméltem még van pár napom megvenni a gyógyszert, de ma megjött, és nincs itthon pénz, anyukám meg apukám is dolgozik =(( Nekem ilyenkor mérhetetlen görcseim vannak, és ha nem veszek be előtte 1-2 szem cataflant, kb négykézláb kell közlekednem, annyira rossz. Csak algopirynt találtam itthon, de az eddig még sose segített rajtam. Valami ötlet, amivel legalább egy kicsit csillapíthatom majd a görcsöket?
2012. jún. 14. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Cataflam hosszú távú szedése szívproblémákhoz vezethet, én az orvosomtól kérnék valami jobb gyógyszert erre, főleg görcsoldót.
2012. jún. 14. 14:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Havi 2 pirula nem hiszem, hogy árthat nekem. Az orvosomtól megkérdeztem, és ő azt mondta, ha ezt a számot nem növelem (havi 2) akkor tartósan nem lesz problémám belőle.
2012. jún. 14. 14:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Menj el mozogni. (futni, biciklizni) Mindenféle mozgás vérbőséget okoz, így nem alakulnak ki görcsök !
2012. jún. 14. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Nehogy bevegyél két Algopirynt! Nagyon jó a görcsökre az Aszpirin, vagy Aspro, vagy Kalmopirin. Még a Cataflamnál is jobb.
2012. jún. 14. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:

az algopyrint vedd be már akkor mikor érzed,hogy kezd fájni a hasad, ne várd meg amíg nagyon görcsölni kezd, így hamarabb elkezdi kifejteni a hatását és hátha nem fog annyira fájni.

amúgy a meleg vizes palack (ha nincs akkor törülköző) is hatásos, meg bármilyen meleg folyadék. én forró kamillateát szoktam inni, le is tusolhatsz vízzel. a meleg segít oldani a görcsöket :)

2012. jún. 14. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
viszont ha ilyen nagy fájdalmaid vannak,el kéne majd menned dokihoz szerintem...mert ez nem okés így...de te tudod.
2012. jún. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!