Szerintetek itthon is kellene toppot hordjak?
Figyelt kérdés
szóval 15 éves vagyok,és hát igen,van mellem...itthon pólóban szoktam lenni,és igen.látszik hogy van mellem...
szerintetek kellene itthon is hordjak melltartót?toppot?
[csak azétz hogy apum és bátyám ne lássák..na értitk :P]
vagy nem egészséges mindig hordani ??
2012. ápr. 15. 14:41
1/6 anonim válasza:
Ha nem muszáj, ne szorongasd a melleid.
2/6 anonim válasza:
Szerintem apud és a bátyád miatt nem kéne, ők azért más szemmel néznek Rád. Bár szerintem szólnak, ha zavarja őket. Anyudat nem kérdezted? :D
3/6 A kérdező kommentje:
második:őt nem kérdeztem,mert biztos vagyok benne hogy azt mondaná,hogy nem kell :P
amúgy köszi a gyors válaszokat.
Várom a további válaszokat is :)
2012. ápr. 15. 14:47
4/6 anonim válasza:
Mikor haza érek, az az első, hogy levetem...általában alig várom, hogy megszabaduljak tőle. Ám ha valakinek túl nagyok a mellei, akkor talán ajánlatos lenne állandóan hordani.
5/6 anonim válasza:
Én otthon is hordok,engem nem zavar a melltartó. Egyébként azért se veszem le,mert ha nincs rajtam akkor fáj ahogy megyek,meg nemakarom hogy öreg koromban lógjon!:D
6/6 anonim válasza:
Szia én 13 vagyok és eléggé nagyok a melleim. De én alig várom, hogy levegyem a melltartót, nagyon zavar. Itthon általában én is csak polóba vagyok, legfeljebb ha jön valaki, vagy én megyek ki az utcára veszek fel topot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!