Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek itthon is kellene...

Szerintetek itthon is kellene toppot hordjak?

Figyelt kérdés

szóval 15 éves vagyok,és hát igen,van mellem...itthon pólóban szoktam lenni,és igen.látszik hogy van mellem...

szerintetek kellene itthon is hordjak melltartót?toppot?

[csak azétz hogy apum és bátyám ne lássák..na értitk :P]

vagy nem egészséges mindig hordani ??

2012. ápr. 15. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem muszáj, ne szorongasd a melleid.
2012. ápr. 15. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem apud és a bátyád miatt nem kéne, ők azért más szemmel néznek Rád. Bár szerintem szólnak, ha zavarja őket. Anyudat nem kérdezted? :D
2012. ápr. 15. 14:44
 3/6 A kérdező kommentje:

második:őt nem kérdeztem,mert biztos vagyok benne hogy azt mondaná,hogy nem kell :P

amúgy köszi a gyors válaszokat.

Várom a további válaszokat is :)

2012. ápr. 15. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Mikor haza érek, az az első, hogy levetem...általában alig várom, hogy megszabaduljak tőle. Ám ha valakinek túl nagyok a mellei, akkor talán ajánlatos lenne állandóan hordani.
2012. ápr. 15. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én otthon is hordok,engem nem zavar a melltartó. Egyébként azért se veszem le,mert ha nincs rajtam akkor fáj ahogy megyek,meg nemakarom hogy öreg koromban lógjon!:D
2012. ápr. 15. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia én 13 vagyok és eléggé nagyok a melleim. De én alig várom, hogy levegyem a melltartót, nagyon zavar. Itthon általában én is csak polóba vagyok, legfeljebb ha jön valaki, vagy én megyek ki az utcára veszek fel topot.
2012. ápr. 16. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!