Hordjak itthon melltartót, vagy ne, hogy ne ereszkedjenek meg a melleim?
Suliban persze van rajtam,fürdés előtt,este 9 körül szoktam levenni,és akkor reggelig anélkül vagyok.75/B-s melltartót hordok
15/L
A mellben kötőszövetes szalagok vannak (még mielőtt valaki elkezdene "izmokról" beszélni), melyek a "felfüggesztését" biztosítják. Kötőszövet jellegükből (se nem rugalmasak, se nem képesek összehúzódni) adódik, hogy ha egyszer kinyúlnak, akkor úgy is maradnak, és csak a sebész segíthet.
Ezekből következik, hogy a szalagokat a jó (nem push-up) melltartó tehermentesíti, vagyis ha hordod, akkor nem fognak megnyúlni.
nekem is 75 B van. Itthon melltartó nélkül vagyok és olyanok, mint a cövek.
Ha rossz kötőszövetet/szalagminőséget örököltél genetikusan, akkor mindenképp elindulnak lefelé, melltartótól függetlenül. Viszont csak a súlyuk ekkora melleket nem tesz lógóssá. Ha soha nem hordanál melltartót, akkor se lógnának meg.
Ha még nőni fog, esetleg már a hátadon is érzed a súlyt akkor nem árt már a melltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!