Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetetk lehet, hogy...

Szerintetetk lehet, hogy jobban izzadok es 'mas szagut' mikor megvan?

Figyelt kérdés
A menstruaciom elott egy nappal es az elso 1-2 napon sokkal jobban izzadok.. helyesebben nem hiszem, hogy sokkal jobban, de sokkal budosebbet.. tok mas szagom van, mint egyebkent.. es, ami fura, hogy a kezfejem is budos.. (2perccel azutan, hogy megmostam..) Ti nem erzitek 'gusztustalannak, rondanak, es koszosnak magatokat mikor megvan? 26 eves vagyok es kb. 1 eve van ez.. elotte semmi ilyesmi nem volt.. koszi elore is!

2012. jún. 25. 00:18
 1/6 anonim válasza:
ne haragudj a példa miatt, nem sértésnek szánom, csak így könnyebb talán. a görény is büdös olyankor, ezzel csalogatja a hímeket. remélem, nem sértettelek meg...
2012. jún. 25. 00:55
 2/6 A kérdező kommentje:
oooh :) nem egyaltalan, remek hasonlat :) igen, igen, nekem is az a gyanum, hogy ez kb. normalis.. csak ereklodtem, hogy kinel hogy van ez.. nalad? es mi a velemenyed a 'gusztustalan es koszos vagyok' erzesrol?
2012. jún. 25. 01:18
 3/6 anonim válasza:
én is kicsit büdibbnek érzem magam a nehezebb napokon, a párom meg olyan kanos olyankor folyamatosan, hogy alig bírok vele. az erősebb napokon én is úgy érzem, hogy zsíros a bőröm, hiába mosom, meg a hajam is, meg úgy általában kicsit rosszabb a közérzetem. de ha valamivel elterelődik a figyelmem, akkor ez a 2-3 nap rossz érzése kimarad :)
2012. jún. 25. 01:23
 4/6 A kérdező kommentje:
ah, bocs, hogy ezt mondem, de nagyon jo ezt hallani.. igy mar nem erzem magam egyedul es nem gondolom, hogy valami szornyu betegsegem van ilyen tunetekkel :) koszi! jo ejszakat!
2012. jún. 25. 01:38
 5/6 anonim válasza:
Moss kezet gyakrabban, és mosószerrel mosd a hónaljadat, nekem mindig bejön. És ez furcsa módszernek tűnik, de ha spermával kened a mellbimbódat, az megváltoztatja a PH-értékét, és garantáltan jobb illatod lesz tőle. És szex után ne fürödj.
2012. jún. 26. 01:29
 6/6 A kérdező kommentje:
oh wow! remek praktikaknak tunnek, koszi! kiprobalom! mondjuk sex utan nem szoktam furdeni, amugy sem.. van ennek valami magyarazata, miert ne, vagy csak 'nepi mende-monda? es a spermas-kenegetos dolog? tudomanyos magyarazat? es amugy a mosoporral moshatom allandoan, vagy csak amikor megvan? koszi a valaszt! szep estet!
2012. jún. 27. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!