Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon izzadok, mit csináljak?

Nagyon izzadok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már egy ideje küzdök ezzel a problémával. Nagyon látszik a pólómon az izzadságfolt. Próbáltam már patikai szereket. pl. az antisudorica-t, de nem hatott, mert nagyon érzékeny a bőrőm. Tudtok valamit, amivel enyhíthető, vagy megszüntethető? Lehetőleg ne patikai szer legyen. L/14
2011. szept. 7. 20:57
 1/7 anonim válasza:
vízhatlan belsős póló
2011. szept. 7. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a kamaszkor velejárója.
2011. szept. 8. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:

vízhatlan belsős póló

Nehogy már, abban csak büdös leszel, mert még megszáradni sem tudsz. Meg bepállik a hónaljad. Próbálj ki különböző dezodorokat, van stift, golyós és fújós is, mindenkinek más válik be, próbálkozni kell.

2011. szept. 9. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Rendszeres sporttal tudsz segíteni ezen a problémán. Ha van túlsúlyod azt le kell adni.
2011. szept. 14. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
melyik napszakban izzadsz a leginkább?
2011. szept. 15. 06:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az antisudorica nem az alapján hat, hogy mennyire érzékeny a bőr. Meddig használtad egyébként?

Mert én is ennyire izzadós voltam, míg az nem hatott. Bátyám is, és neki is használt...

Az első pár nap, amikor először használtam, hihetetlenül viszketett órákon keresztül utána a bőröm, de most már elég havonta 1x bekennem vele, és akkor kibírható a viszketés is, már nem olyan vészes.

Mindenesetre mivel még csak 14 éves vagy, a tested változáson megy keresztül, és ez az izzadás is annak lehet az egyik "tünete". De ha ennyire megkeseríti a mindennapjaidat, és nem használtak más patikai szerek sem, akkor érdemes lenne elmenned az orvosodhoz (gondolom még gyerekorvosod van), és tőle kérni tanácsot. Nem szégyen, és ő biztosan tud segíteni neked. :)

2011. szept. 15. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Először is mindig borotváld le a hónaljadat, valahol azt olvastam hogy a szőrtöl is izzadhat és büdösödhet, rendszeresen tisztálkodj és használj valamilyen dezodort, nekem a Dove golyós formában nagyon bevált...
2011. szept. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!