Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen tampont vegyek?

Milyen tampont vegyek?

Figyelt kérdés

Eddig betétet használtam. Jövő héten megyünk a tengerpartra és pont akkor lesz meg... :/

Nem akarok betétet rakni.

Milyen tampont vegyek?

Még szűz vagyok

2012. jún. 24. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Hát én az O.B.-t ajánlom, mert szerintem ez a legmegbízhatóbb márka. Mindenképp a minit és szerintem a silk touch-os verziója a legjobb, mert könnyebb felhelyezni. Ha szűz vagy, akkor lehet a minit se tudod felhelyezni a szűzhártyád miatt. Nekem mondjuk szüzen a normál is simán felment. Azért szeretnéd kipróbálni a tampont, mert vízbe akarsz menni? Nem tartom jó ötletnek..
2012. jún. 24. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Vízbe nem mennék, de nem akarom, hogy kilógjon a betét...
2012. jún. 25. 06:24
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem mész vízbe, akkor nyugodtan használj inkább betétet.
2012. jún. 25. 06:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, értem :) Próbáld ki a tampont, én se szívesen mennék ki bikinibe úgy emberek közé, hogy kifityeg a betét.
2012. jún. 25. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Mini tampont vagyél, de szerintem elég bátor dolog az első tamponhasználat 'élesben'
2012. jún. 27. 16:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Már nem aktuális a dolog.

Azért köszönöm a válaszokat!

Pont most kicsivel hamarabb jött meg. :D

2012. jún. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!