Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkor mi van a beteszek egy...

Akkor mi van a beteszek egy tampont, de mégse jön meg a menstruációm. Ki lehet szedni azért?

Figyelt kérdés
köszi előre is.
2012. jún. 22. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
persze, nincs semmi, de ha nem menstruálsz ne használj tampont, és ha menstruálsz is gyakran cseréld (3-5 óra), mert könnyen megtelepednek rajta a baktériumok, gonbák stb és a természetes folyást meg hüvelyválaékot is felszívja
2012. jún. 22. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki lehet szedni,de valószínűleg fájni fog kicsit.
2012. jún. 22. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy használsz tampont, hogy nem menstruálsz, tönkreteszed a hüvelyed nyálkahártyáját és kiszárad a hüvelyed, amitől sokkal könnyebben kapsz el fertőzéseket!!! Ne használj soha tampont, ha nem menstruálsz!!!
2012. jún. 22. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:
ha tudom, hogy nem menstruálok, akkor nem teszek be. Csak úgy gondoltam, hogyha tudom, hogy megfog jönni, és beteszem, de valamiért mégse jön meg, akkor mi van, Köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 22. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem menstruálsz még akkor se használj tampont ha várod!!!
2012. jún. 22. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Tegyél be egy tisztasági betétet, úgyis érzed, ha megjön. Akkor nyomás a mosdó, törlőkendő, miegyéb(ki mit használ) és csak akkor tedd be a tampont! Ahogy fentebb írták, ártasz a nyálkahártyádnak!
2012. jún. 22. 14:28
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. júl. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!