Mit tegyek hogy hamarabb megjöjjön a menstruációm?
Figyelt kérdés
#egégszség
2012. jún. 21. 10:45
2/10 anonim válasza:
Se nem tudsz érte tenni..;) hány éves vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
14 :D
2012. jún. 21. 12:37
5/10 anonim válasza:
a rozmaring rea állítólag előbb meghozza!
6/10 anonim válasza:
Én örülnék a helyedben:D
Először is ez a hormonjaidtól függ.
Másodszor semmiről nem vagy elkésve,örülj hogy még "gyerek" lehetsz.
Ez magától jön,de ha nagyon szeretnéd(ami szerintem marhaság,18ig ráérsz) menj el nőgyógyászhoz és ír neked gyógyszert,de szerintem csak akkor irass ha még 16-17 éves korodig nincs meg:)
7/10 A kérdező kommentje:
a menstruaciom meg van csak azt szeretnem hogy hamarabb megjojjon mivel julius elso feleben megyunk a balcsira
2012. jún. 21. 12:46
8/10 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, Neked kell alkalmazkodni. Ha mindenáron fürödni akarsz, tamponnal megteheted, de maximum egy órára! Utána ha kijössz a vízből, intim törlőkendővel töröld meg a puncidat, és ha újra vízbe akarsz menni, új tampont tegyél be.
9/10 anonim válasza:
Szia! Én is 14 vagyok és velem is ugyanez a helyzet volt... Egy hét mulva indulunk nyaralni és pont akkorra vártam. DE! Én kipróbáltam egykét dolgot és bevált mert tegnap megjött! :) Melegvizbe fürdés, sok paradicsom, ittam egy pohár sört meg mivel buli volt ittam egy ujjnyi likőrt :) jameg fürödtem a tóba,a sok mozgás meghozza! Próbáld ki, én se hittem benne de sikerült!!!! :D sok sikert! :)
10/10 anonim válasza:
Mozogj sokat,fürödj nagyon meleg vízben,igyál teát(nem próbáltam még)...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!