Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz szeretnék...

Nőgyógyászhoz szeretnék menni. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Miskolcra szeretnék menni, de nem tudom hogy mit csináljak.

16 éves vagyok, és nem szeretnék róla szólni a szüleimnek.(nem jó a kapcsolatunk)

2012. jún. 24. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogod az igazolványaid, a TAJ kártyád az eddigi orvosi papírjaid, és elmész.
2012. jún. 24. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem kell felhívnom előtte? vagy semmi ilyesmi?

Miféle orvosi papírjaim kellenének ?

2012. jún. 24. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Az jobb lenne, ha felhívnád az orvos időpontot kérni. Bármilyen orvosi papírod van, jobb ha elviszed, szükség lehet rá ha kérdez az eddigi betegségeidről, és arról, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert Első voltam.
2012. jún. 24. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged. :) Keresek telefonszámot. :D Nevetséges, hogy mennyire félek... :S :D
2012. jún. 24. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit köszönnöd! :) Remélem semmi baj nem lesz! :) Minden jót kívánok Neked!!! :) Első voltam.
2012. jún. 24. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérj időpontot mindenképp. Ha teheted, akkor ne közvetlenül menstruáció előtt vagy után menj, mert ha vesz le vmi miatt kenetet, akkor nehogy mikroszkópikus vércsepp kerüljön rá ez miatt és azt higgyék vmi más miatt vérzel. Ami fontos, ugye az alapvető higénia, szóval fürdöj meg és alaposan tisztálkodj ott lent, mielőtt mész. Nem kell leborotválni ott lent, ha amúgy nem szoktad, az orvost nem érdekli. Mindenképp mond még az elején, ha szűz vagy, mert akkor nem vizsgál meg hüvelyen keresztül vagy ha mégis akkor kíméletesebb. Szokták kérdezni az utolsó menstruáció időpontját (kezdetét). A többi pedig attól, hogy mi miatt mész oda. Mivel csak 16 éves vagy ezért a tini nőgyógyászatra kell menned, és a szüleidnek nem kell róla tudni feltétlenül. Bár nem tudom,hogy ha pl fog.gátlót szeretnél szedni, akkor 18 év alatt kell-e beleegyezés. Ha a vizsgálattal kapcsolatban vagy bármivel kapcsolatban van kérdésed nyugodtan írhatsz privit, szívesen segítek, ha tudok.

22/N

2012. jún. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!