Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen színű normálisan a női...

Milyen színű normálisan a női nemiszerv?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve, eddig soha nem néztem meg tükörbe, de most nemrég gomba kapcsán kezdtem. Normális,ha a kis ajkak körül a nagy ajkakon belül kicsit erősebb a színe? Minden máshol rózsaszín és nincs semmi a felszínén,nincs megdagadva. Olvastam,hogy a gombától piros lesz és dagadt, de nem tudom, mennyire/hova érvényes és milyen mértékben a pirosság. :S
2012. jún. 24. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Rózsaszín is lehet, de barna is. Azért barna a puncid, mert több pigment gyűlik ott össze.
2012. jún. 24. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Valakié lilás. Az is normális.
2012. jún. 24. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. A folyásodnak nincs furcsa színe, szaga vagy állaga? Nem csíp vagy viszket a puncid?
2012. jún. 24. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Két csomag Canasten kombi, 3 szem fluconer 150 mg, egy 3 darabos mikogyl és egy csomag lactofel. ha eztán is még gombás vagyok, kiugrom az ablakon. kicsit szúr,de szerintem borosta miatt.
2012. jún. 24. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Orvosnál voltál?
2012. jún. 24. 15:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván, fizetősnél, a a fluconer és mikogyn vényköteles
2012. jún. 24. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Lehet, hogy alapból ilyen a puncid.
2012. jún. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!