Mitől vannak ezek, és hogyan tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Egy-két hónappal ezelőtt írtam ide egy kérdést, aminek a lényege az volt, hogy szédülök, rosszul érzem magam, és nem tudtam miért van. Nos, azóta mint több válaszoló is írta megjött a menstruációm. Már nincs, de még most is nagyon rosszul érzem magam, a bőröm zsíros, és a fejem is borzasztóan fáj. Tudom vagyis gondolom, hogy ezek összefüggenek a menstruációval, de hogyan tudnék ezek ellen tenni? Mert szinte az összes gyógyszer hatástalan nálam, mindenből 2-t kell bevennem, hogy egy kicsit is érezzem a hatását. De ezt azért egy nap többször még sem tehetem. Ötletek?
15/L
2012. jún. 22. 16:02
1/8 A kérdező kommentje:
* és görcsöl a hasam, ezt kihagytam.
2012. jún. 22. 16:03
3/8 A kérdező kommentje:
Nem.. :O
2012. jún. 22. 16:07
5/8 anonim válasza:
Akkor hogyan akarod,hogy mi itt vizsgálat nélkul diagnosztizáljuk a problémáid okát?
Ennyi idosen pont itt az ideje,hogy meglátogasd a nogyógyászt.
6/8 anonim válasza:
Jobb lenne ha elmennél nőgyógyászhoz!
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben. De ennyi idősen? :O
2012. jún. 22. 21:47
8/8 anonim válasza:
Ha baj van, akkor akármennyi idős is vagy, akkor is el kell menni orvoshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!