Milyen betegségnek lehet az a tünete, hogy a sebek/hegek nagyon lassan gyógyulnak?
Figyelt kérdés
Pl. a nyuszim megkarmolt húsvétkor,nem volt vészes,egy kicsit vérzett és még mindig megvan a nyoma,nem is érződik rajta ha megsimítom sem,csak látszik,barna csík van ott. Aztán a lábamat kidörzsölte a papucs,azon sem látszik már a heg/seb,ha megsimítom tök sima,viszont látszik és barnás a helye. Mitől van ez?2009. júl. 6. 14:57
1/3 anonim válasza:
Az irha réteget elérte a sérülés, és az életed végéig ott lesz.
Nekem a bal karomon van egy bicigli baleset nyoma, ott is csak annyi h meg "karcolódott" de az irha réteget is elérte. Tavaly decemberben történt, azóta látszik.
2/3 anonim válasza:
sztem ez normális, nekem is ilyen, de pl nekem egyszerű vágás(pl borotválásnál) egy órán át csepeg. meg a hegek is meglátszanak..van ami már több éves. sztem amiért véknyabb, világosabb a bőr, sztem természetes ez a barnulás. nem kell egyből betegségre gondolni..
3/3 anonim válasza:
Ha a seb maga lassan gyogyul a cukorbetegsegre vall,de ha maga a heg sokaig latszik az normalis,mindenkinek sokaig latszik,az nem utal betegsegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!