Ez nemi betegségnek mondható? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy tejföl,vagy inkább kefir szagú a hüvelyváladékom.Engem eléggé zavar,de a barátom még nem említette,hogy baja lenne vele.Ez nemi betegségre utal?Ha igen,mivel tudom serkenteni?Vagy csak ilyen "jellegzetes illata" van?2010. márc. 5. 14:50
1/6 anonim válasza:
sztem fertőzésed van. ésmár a barátopdnak is. menjetek olrvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Gombásodásnál szokott ilyen lenni, de ez semmiképp sem normális. Szerintem nézesd meg nődokival.
3/6 anonim válasza:
Valószínüleg csak egy hüvelygombád van, néhány nap alatt ki lehet kúrálni a canesten combi-val, de azért érdemes elmenni vele orvoshoz.
4/6 anonim válasza:
Mivel a hüvely ph-ja savas, ezért nem biztos hogy ez nem normális. Az állagáról nem írtál semmit, úgyhogy feltételezem az rendben van. Ha gombás lennél akkor bő túrós váladékod lenne, és viszketne meg égne mint az állat, és a barátodnak is kijött volna!
5/6 A kérdező kommentje:
Hát konkrétan semmiféle váladékom nincsen.Nem viszket, nem csíp, nem éget, és nem is fáj.Csak az illat/szag van.
2010. márc. 16. 21:27
6/6 A kérdező kommentje:
de az is csak abban az esetbe ha "benedvesedek".
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. márc. 16. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!