A nőgyógyászom kétszer is mondta a legutóbbi vizsgálatokon, hogy semmi fertőzést nem lát rajtam. Őszintén, kételyeim vannak efelől, mert ilyen nagy mennyiségű folyás nem hiszem, hogy normálisnak mondható (? )
Annyi a folyáson, hogy van, hogy tisztán érzem, ahogy egy nagyobb mennyiség távozik belőlem. Fürdés után pár órával már teli van a bugyim. Ezért tisztasági betétet kell hordanom, de már elegem van. Így nem lehet élni, hogy folyton az van bennem, és az oka meg kiakasztó. A folyásomnak nincsen szaga, hófehér, krémes állagú. Szerintetek lehet fertőzés? Mert szerintem ez akkor sem normális. Van még valaki így?
köszönöm
Nekem volt ilyen, nekem is azt mondta a doki, hogy normális, hogy "nyákcsap". Na de a nyákcsap néhány nap alatt lezajlik, ez meg hetekig tartott... De ezt is hiába mondtam, mondta, hogy nuygodjak meg, elmúlik. És elmúlt, nyomtalanul.
25/N
Passz, nekem három hónapig tartott "csak". Amit írtam, azért írtam le, hogy a dokik néha képtelen dolgokra mondják hogy normális, és nehéz nekik elhinni...
Esetleg próbálkozzatok másik nőgyógyásznál. Csúnya dolog (vagy nem), de annyit még megér. Ez a kicsípés, meg a hat hónap azért durva.
25/N
RJ válasza:
Sajnos a válaszommal meggyógyulni nem fogtok, inkább csak megosztanék pár dolgot, amiben biztos vagyok!
Ezek a tünetek olyanok, mint valami kód! Sok tünetegyüttesből lehet kb rátalálni a kulcsra!
Se a sok, se a fehér nem jó, persze nem a kellemetlenség miatt elsősorban, hanem mert szervi bajt jelent.
Azt írtad nincs szaga...Majdnem biztosan kizárhatjuk a gombás jellegű vagy bakteriális fertőzést.
Viszont a vírus és az idegi megmarad!
Azt is írtad, hogy nem találtak semmit! A vírusnak meg kellett volna mutatkozni a vérben is!
Paraszt logikával marad a szervi baj!
Fehér, vagyis gyulladást jelent, ez biztos!
A néhai fájdalom is velejárója lehet.
És most egy kis logika, hogy értsd majd a meglepő tanácsot!
Ha egy fog begyullad, hullhat a hajad! Főként idegi összefüggés!
Vagy biztos jártál úgy, hogy kinyomsz egy pattanást az arcodon és másutt viszket, pl a hátadon....
Mind mind az idegi kapcsolatok...
Ha az orvos nem talál kémiailag kimutatható dolgot, akkor többnyire idegi probléma lehet, amivel viszont az orvosok 99%nem foglalkozik és nem is ért hozzá!
Ajánlom, hogy menj el legalább 2hét/6 alkalommal egy masszőrhöz, aki meg is tud roppantani! Főként az alsó és középső háti csigolyákkal foglalkozzon! Ott vannak a kilépő idegei az ezzel kapcsolatos szerveknek! Ha csípődésed van, nem feltétlenül a hátadnak kell fájni, viszont másutt hatalmas szervi bajt okoz! Folyamatos és nagy inger éri azt a szervet...próbáld ki mmi történik, ha egy 12Vról működő villanymotort 220Vra dugsz?!
Semmi jó, az biztos! Ha helyrejön a hátad, jó eséllyel jön helyre ez a bajod is, amennyiben tényleg tiszta a véred!
És egy kérdés a végére: Ugye nem az a fajta vagy, aki -10 fokban is kivillanó pocival szaladgál?!
Remélem tudtam segíteni! Ha konkrétabb és szélesebb körű segítségre van szükségetek, kérdésetek lenne, csak nyugodtan tegyétek fel és akkor írok részletesebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!