A nőgyógyászom kétszer is mondta a legutóbbi vizsgálatokon, hogy semmi fertőzést nem lát rajtam. Őszintén, kételyeim vannak efelől, mert ilyen nagy mennyiségű folyás nem hiszem, hogy normálisnak mondható (? )
Annyi a folyáson, hogy van, hogy tisztán érzem, ahogy egy nagyobb mennyiség távozik belőlem. Fürdés után pár órával már teli van a bugyim. Ezért tisztasági betétet kell hordanom, de már elegem van. Így nem lehet élni, hogy folyton az van bennem, és az oka meg kiakasztó. A folyásomnak nincsen szaga, hófehér, krémes állagú. Szerintetek lehet fertőzés? Mert szerintem ez akkor sem normális. Van még valaki így?
köszönöm
RJ válasza:
Hát az allergia kialakulása is lehet idegi zavartól, de így bővülnek a lehetőségek, mert allergia rengeteg dologtól lehet még! De most tételezzük fel az allergia is ennek hatására keletkezett.
Ha gyulladás van a testedben, akár egy fog is lehet az oka, akkor az a gyulladás sok helyre hathat! A gyulladás kezelésével értelemszerűen megszűnik az érzékenység is.
Elképzelhető, hogy egy ilyen kezeléssorozattól amit már említettem, meggyógyulsz, de így már sokkal kisebb esélyét látom! (mivel nemtudni az ellergia okát)Ettől függetlenül érdemes kipróbálni!
Az ájulással nem függ össze, mert totál más idegpályák érintettek benne.
Az allergiával kapcsolatban annyi kérdésem lenne, hogy mire vagy allergiás? Mosópor, öblítő, fogamzásgátló, étel...Az orvos azt mondta, hogy a női problémáid is az allergiától lehetnek vagy ebben nyilvánul meg maga az allergia?
Még egy dolog van, amit kipróbálnék a helyedben!
Meg kéne mérned a PH értékedet odalent! Legegyszerűbb formája a lakmusz papír, amit akár egy állatkereskedésben is kapsz! Mond, hogy az akváriumod vizét szeretnéd ellenőrizni! ;)
Savas kémhatással védekeznek a nemiszervek, és jó lenne tudni működik e ez a mehanizmusod?!
Ha ezeket tudom, akkor tudok csak tovább segíteni! Ennyi adatból még csak azt tudom biztosra, hogy gyulladásról van szó és semilyen vírus vagy baktérium nem jöhet szóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!