A nőgyógyászoknak nem áll egész nap a répájuk?
Persze áll..meg a mentősnek, a traumatológusnak, az intenzíves nővérnek, a sebésznek és mindenkinek, aki meztelen nőt lát...
Azért nem csak ösztönlények vagyunk, van tudatosság is a világon. Az ember tudatosan kikapcsolja ebben a helyzetben az ösztöneit és orvosként kezeli a pácienst. Mielőtt még belékötnél igen, meg lehet csinálni!
De ne izgulj, maradj csak a női nőgyógyászodnál.
Van egy vicc erre:
Mit mond a nőgyógyász, amikor este bemegy egy kocsmába?
-Végre, arcok!!!!!!!!!!
Na, szerintem ez mindent elárul. :) Ha csokigyárban dolgozol, megutálod a csokit, ha klímaszerelő vagy, sosem lesz otthon légkondid... :D
Tegnap 22.52-es!
Ez bűncselekmény lenne, ami börtönbüntetéssel súlytható, ha igaz LENNE, amit írsz. Mivel a műtőben nem csak a műtősfiú tartózkodik és mobilt, ami nem steril ,aligha lehetne bevinni, ezért nagyon erős kételyeim vannak az leírtak igazságáról.
Ha mégis erre tárgyi bizonyíték van, akkor ne legyél rest és hívd a rendőrséget!
Kedves 13:29-es!
nincsenek nevek, arcok, csak puncik, nem látszik a kórház pecsétje, jelzése sem a képeken. nem bizonyítható hogy hol, milyen módon készültek a képek, innentől kezdve bárhonnan lehetnek, amíg nincs tettenérés, addig nem tehet senki semmit ellene, ha pedig tetten érik, a kórház nem fogja nagydobra verni a dolgot, max elbocsájtják, de nem csak egy kórház van az országban, majd máshol folytatja. De mindenhol vannak szexuális visszaélések, pl a volt nejemmel mentünk vizsgálatra az Uzsokiba, a veséje miatt, ahol a vizsgálóban le kellett vetkőznie, de ő nem akarta a betegszállító(!) előtt mutogatni magát (én nem mehettem be), mire hallom bentről már felemelte a hangját a doki, hogy vetkőzzön már, mert nem tudja megvizsgálni, mire nagy nehezen vigyorogva kijött a beteghordó, és nekem mondja, hogy milyen szemérmes a kislány... Én meg mondtam neki hogy annak a kislánynak, aki 24 éves, én vagyok a férje, és örülhet hogy nem verem azonnal szájba, és jelentem fel a kórházzal együtt szexuális zaklatásért, mire az ötvenes vén kéjencnek lefagyott a mosolya, és elégedetlenkedve morgott, hogy jól van má', nem kell rögtön idegeskedni, és közben eloldalgott. Na ennyit a kórházakról! meg előtte szintén nejemnek, azt mondta doki, urológus, hogy szép a nunikád. urológiai vizsgálat közben(!), vesekő miatt. Akkor nem állhat az orvosok répája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!