Pre-Menstruációs-Szindróma: Neketek is van, hogy annyire idegesít titeket mindenki, hogy ha nem létezne a TANULT ÖNKONTROL, akkor egész nap csak hárpiáskodnátok? Részletek lent.
Nekem sajnos nagyon sokszor van ilyen. Tudom, hogy ezt hívják PMS-nek.
Olyan, hogy legszívesebben beszólnék mindenkinek, aki idegesít - persze sokszor igazságtalanul.
Mindenkinek meg mondanám a tutit, aki a legkisebb dologgal is idegesít.
De szerencsémre van a tanult önkontrolom és nem szólok be senkinek. Aztán megjön és már nem idegesít senki...
Neketek is van ilyemi?
Igen az érzékenység minden irányba...
Idegbeteg egyik irányból...
Szentimentális másik irányból...
:-)
Én is pont ilyen voltam. Plusz a testi tünetek. Puffadás fájdalom.
Már saját magam nem bírtam elviselni.
Egy homeopátiás készítmény segített, rajtam 6 hónap alatt múltak el a tüneteim teljesen.
Mi volt az, ha megkérdezhetem?
Köszi!
Azóta azt keresem,mert elfelejtettem a nevét.:)
Már nem forgalmazzák. Barátcserje hatóanyag tartalmú volt.
Barátcserje kapszula viszont kapható. Szedj hozzá napi 250 mg Magnéziumot.
Női hormok
"Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz, - mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudományág, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban vannak női hormonok"
:-)))...hát köszönöm ez utóbbi hozzászólást :-).
Valószínűleg egy férfi áll mögötte, aki a női hormonok elszenvedője :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!