Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy kell csinálni ezt az...

Hogy kell csinálni ezt az egész nőgyógyászhoz menő dolgot?

Figyelt kérdés
16L vagyok, és viszket és szúr ott lennt és gondoltam hogy el kéne mennem nőgyógyászhoz. csak hova kell menni? bárhova lehet? vagy hogy megy ez az egész? köszönöm :) mennyit kérnek egy vizsgálatért?
2012. jún. 15. 19:20
 1/6 anonim válasza:
Ha egy sztk-ba mész, ott nem kell fizetni, csak ha magánorvoshoz. Szabad orvosválasztás van, így akárhova mehetsz, de célszerű a kerületedhez/városodhoz tartozó sztk-ba menni. :)
2012. jún. 15. 19:23
 2/6 Jubilee ***** válasza:
Két lehetőséged van. 1. Szakrendelésre mész, ez ingyenes. Tinédzser ambulanciára menj! 2. Magánrendelésre mész! Itt orvosa válogatja, hogy mennyit kér egy vizsgálatért. Az átlag 5-10e ft-ot kér egy vizsgálatért.
2012. jún. 15. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor szerintem megyek egy sztk-s hoz. köszi a válaszokat :) és nagyon rossz amikor megvizsgálnak? amúgy szűz vagyok
2012. jún. 15. 19:31
 4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Valószínű meg fogja kérdezni, hogy volt-e már szexuális aktusod, de ha nem kérdezi, akkor azért jelezd neki. Akkor még kíméletesebben fogja tenni a dolgát, bár amúgy sem egy fájdalmas dolog, inkább csak kellemetlen egy kicsit.
2012. jún. 15. 19:34
 5/6 Jubilee ***** válasza:
Mindenképpen jelezd a doktornak, hogy szűz vagy! Egyetértek az előttem válaszolóval, a nőgyógyászati vizsgálat csak kellemetlen, ha kellően el tudod magad engedni.
2012. jún. 15. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Anyukádat, vagy más nő ismerősöd, hogy ők kit ajánlanak.
2012. jún. 16. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!