Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? A dokihoz már...

Mi lehet ez? A dokihoz már van időpontom, de addig megőrülök! Nemsokára babát is szeretnénk.

Figyelt kérdés
Menstruáció után kb két hétig a hüvelyembe (nagyon mélyen érzem) olyan feszítő érzésem van. Görcsölget is a hasam.És egy nagyobb görcs után ilyen átlátszó nyúlós valami jön ki belőlem ami vagy rózsaszín vagy vércsík van benne. ilyen szokott lenni peteéréskor is csak akkor nem véres ,és középidőben szokott lenni,nem a havim után közvetlen ,ráadásul két hétig. A havim késett is kb 8-10 napot. És most megint ugyanaz a helyzet. volt már nektek ilyen?Mi lehet ez?
2012. jún. 17. 13:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia! Csináltál tesztet? Mi van veled? Nekem még mindig fáj a hasam néha görcsöl és a feszítő érzésem is megvan sajna.
2012. jún. 21. 10:35
 12/14 anonim válasza:

Sziasztok, szerda reggel teszteltem, de negatív lett. Ezek szerint engem ennyire megvisel a fogamzásgátló abbahagyása.

Köszönöm, h velem együtt izgultatok!! Szép napot!!

2012. jún. 21. 19:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia! Azért ne légy elkeseredve. Én a helyedben azért elmennék dokihoz biztos ami biztos alapon,már csak a saját megnyugtatásod érdekében.
2012. jún. 21. 19:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Ma voltam dokinál. Gombás fertőzést állapított meg amire gyógyszert kaptam. A görcsölés is ettől volt a doki szerint. Vérvételre is elküldött ahol a hormonokat fogják nézni.
2012. jún. 26. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!