Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? A dokihoz már...

Mi lehet ez? A dokihoz már van időpontom, de addig megőrülök! Nemsokára babát is szeretnénk.

Figyelt kérdés
Menstruáció után kb két hétig a hüvelyembe (nagyon mélyen érzem) olyan feszítő érzésem van. Görcsölget is a hasam.És egy nagyobb görcs után ilyen átlátszó nyúlós valami jön ki belőlem ami vagy rózsaszín vagy vércsík van benne. ilyen szokott lenni peteéréskor is csak akkor nem véres ,és középidőben szokott lenni,nem a havim után közvetlen ,ráadásul két hétig. A havim késett is kb 8-10 napot. És most megint ugyanaz a helyzet. volt már nektek ilyen?Mi lehet ez?
2012. jún. 17. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vaginitis-ed (hüvelygyulladásod) lehet. Akkor van ilyen vízszerű folyás, mert a lakto bacilusok kipusztultak. Próbálj meg egy tejsavas irrigálást, vagy tegyél fel, egy kefirbe mártott tampont, de jobb lenne, ha minél előbb. látna orvos.
2012. jún. 17. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne tegyen fel semmilyen kefires tampont, erre már több nőgyógyász is megmondta, hogy ostobaság, ráadásul veszélyes is. Nehogy kövesd ezt a tanácsot, kérdező!
2012. jún. 17. 13:43
 3/14 anonim válasza:

Szia!

Olvastam a kérdésedet, sajnos segíteni nem tudok, de nekem is ilyen panaszom van. Mikor mész dokihoz?? Mert érdekelne, hogy mit mond.

Az én mensim nem késett, de csak 2 napig tartott az 5 helyett (júni. 8-án volt mensi), és már 3 napja érzem ezt a feszítő fájdalmat a hüvelyemben, és mintha meg lenne duzzadva. Nekem szagtalan, krémes folyásom van, valamint tegnap én is tapasztaltam ezt a nyúlós nyákot, de nekem színtelen volt. Ma reggel arra keltem, h érzékeny a mellbimbóm.

Kérlek írd meg h mit mondott a doki, légyszíves.

2012. jún. 17. 14:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Megvárom mit mond a doki csak addig még van több mint egy hét.
2012. jún. 17. 14:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó! Nekem is alig két napig tartott a havim és utána egyből érzem ezeket a tüneteket. Nekem a menstruációm amúgy sem sok szokott lenni max 3 nap meg utána 1-2 pecsételős nap. Az előző havimnál kezdődött. Ciklusom 16. napjáig volt ez a nyálkás véres folyásom görcsökkel meg erős hányingerrel. A 16. nap után már "csak" a hasam fájt. 8-10 nap késéssel meg is jött, elég darabos volt és alig két napig volt meg és utána jött megint ez a feszülő érzés
2012. jún. 17. 14:29
 6/14 A kérdező kommentje:
enyhe hányinger. Néha azt érzem hogy a menstruáció során nem tudok rendesen kiürülni vagy nem tudom miért jönnek belőlem ilyen dolgok.
2012. jún. 17. 14:33
 7/14 A kérdező kommentje:
3/6-os nem vagy véletlenül terhes?
2012. jún. 17. 14:35
 8/14 anonim válasza:

Tudod, megfordult a fejemben ez is, de a másik oldala, h most hagytam abba a fog.gátlót. De úgy gondolom, hogy ez akkor sem normális. Utána néztem a hüvelygulladás tüneteinek, és egyiket sem produkálom. De engem inkább ez a hasszurka, ami zavar. Ha esetleg többet sétálok, akkor folyamatosan érzem.

A terhesség, hát... van rá esély, mert az utolsó előtte szem gyógyszeremet nem vettem be, az pedig már 2 hete volt, tehát lehetséges. Csak félek a teszteléstől. De ha a mellérzékenység nem múlik el, akk jövő hét közepe fele tesztelek. De azért kérlek, hogy írd meg. h mit mondott a doki. A Párom már napok óta nyűzstöl, h menjek el dokihoz, de neki is mondom -és persze a magam nyugtatására,- h biztos azért vannak ezek, mert már nem szedem a bogyót. De ennek ennyire intenzívnek kell lennie???

2012. jún. 17. 19:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Én a helyedben csinálnék egy tesztet. Ha terhes vagy szerintem a tesztnek már ki kellene mutatni. Én nem bírnék nem tesztelni. Én nem szedtem gyógyszert úgyhogy nálam ez az eshetőség is kizárva.Ma reggel iszonyatosan begörcsölt a méhem eléggé megijedtem hogy mi a franc van. De vérzést már nem tapasztaltam. Majd megírom mit mondott a doki. De nyugodtan írhatsz ide ,ha van valami gondod ,ha tudok segítek!
2012. jún. 18. 15:14
 10/14 anonim válasza:

Először is köszi a segítséget:) Az az igazaág, h félek a csalódástól, ezért nem teszteltem még, és persze vmilyen szinten normális h most túltengnek bennem a hormonok, de sokat olvasgattam különböző fórumokat és sehol aem olvastam, h vkinél ilyen intenzív lett volna a gyógyszerabbahagyás!

Van egy tesztem, és ha lesz merszem, akkor csüt. reggel megcsinálom. Majd írok:)

2012. jún. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!