Mi lehet ez? A dokihoz már van időpontom, de addig megőrülök! Nemsokára babát is szeretnénk.
Szia!
Olvastam a kérdésedet, sajnos segíteni nem tudok, de nekem is ilyen panaszom van. Mikor mész dokihoz?? Mert érdekelne, hogy mit mond.
Az én mensim nem késett, de csak 2 napig tartott az 5 helyett (júni. 8-án volt mensi), és már 3 napja érzem ezt a feszítő fájdalmat a hüvelyemben, és mintha meg lenne duzzadva. Nekem szagtalan, krémes folyásom van, valamint tegnap én is tapasztaltam ezt a nyúlós nyákot, de nekem színtelen volt. Ma reggel arra keltem, h érzékeny a mellbimbóm.
Kérlek írd meg h mit mondott a doki, légyszíves.
Tudod, megfordult a fejemben ez is, de a másik oldala, h most hagytam abba a fog.gátlót. De úgy gondolom, hogy ez akkor sem normális. Utána néztem a hüvelygulladás tüneteinek, és egyiket sem produkálom. De engem inkább ez a hasszurka, ami zavar. Ha esetleg többet sétálok, akkor folyamatosan érzem.
A terhesség, hát... van rá esély, mert az utolsó előtte szem gyógyszeremet nem vettem be, az pedig már 2 hete volt, tehát lehetséges. Csak félek a teszteléstől. De ha a mellérzékenység nem múlik el, akk jövő hét közepe fele tesztelek. De azért kérlek, hogy írd meg. h mit mondott a doki. A Párom már napok óta nyűzstöl, h menjek el dokihoz, de neki is mondom -és persze a magam nyugtatására,- h biztos azért vannak ezek, mert már nem szedem a bogyót. De ennek ennyire intenzívnek kell lennie???
Először is köszi a segítséget:) Az az igazaág, h félek a csalódástól, ezért nem teszteltem még, és persze vmilyen szinten normális h most túltengnek bennem a hormonok, de sokat olvasgattam különböző fórumokat és sehol aem olvastam, h vkinél ilyen intenzív lett volna a gyógyszerabbahagyás!
Van egy tesztem, és ha lesz merszem, akkor csüt. reggel megcsinálom. Majd írok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!