Ájulás peteéréskor? Spirálom van.
Figyelt kérdés
Nem tudom ezt mire vélni. Egészséges, 25 éves nő vagyok ,2 gyermek anyukája, 1 éve spirálom van, 2 hete nézettem meg. Peteérésem van, és reggel úgy keltem, hogy nagyon szúrt a hasam, ez szokott lenni néha ilyenkor. Erős székelési ingert követően leültem a WC-re, és ott elszédültem, fekete lett minden, szerencsére a párom itthon volt, észrevett, gyorsan bevitt, lefektetett a szobában a földre, ezalatt én tudatomnál voltam félig-meddig, de nem bírtam megszólalni, felemlni a fejem, vagy mozogni, nagyon erős szédülés...aztán megmosta az arcom hídeg vízzel, masszírozta a kezem-lábam, végül magamhoz tértem rendesen, azóta eltelt 3 óra, néha még elővesz a szédülés, a hasi görcsre meg bevettem nospát. Mi a véleményetek?2012. jún. 17. 10:25
1/1 anonim válasza:
Nekem is pontosan ez a bajom, de én 27 éves vagyok és 3 gyermekem van meg egy szerető férjem.
Én ilyenkor előveszem a fagyasztóból előre elkészített műanyag palackba töltött vizet, bemegyek lefekszem a kanapéra és teszek egyet a hasamra a szememre pedig egy jó hideg vizes "rongyot" és pihenek egy kicsit. Nekem bevált, de ha nem javul szerintem kérd ki az orvosod tanácsát nehogy valami baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!