Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Peteéréskor biztos a teherbeesés?

Irén24 kérdése:

Peteéréskor biztos a teherbeesés?

Figyelt kérdés
május8 volt mensim ,28 napra szokott .elvileg 22.fele volt peteérés ,megvolt aznap minden xd .babát szeretnénk rem sikerűlt.nálatok bejöt peteéréskor a baba?
2012. máj. 27. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát, biztos csak a halál. de nagy a valószínűsége, hogy sikerült.;) de ha pl a hímivarsejt döglött, akkor hiába voltál Te termékeny :(

azért hajrá!

2012. máj. 27. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
99%.
2012. máj. 27. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos.

Az tény, hogy ilyenkor a legnagyobb az esélye, de még így sem biztos!

2012. máj. 27. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem próbálkoznának a párok átlag fél-egy évig, mindig időben akciózva.

De kívánom, hogy összejöjjön! ;)

2012. máj. 27. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ilyen egyszerű lenne, akkor mások nem küzdenének több évig.

Peteéréskor is csak 20% az esély a terhességre.

2012. máj. 27. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így számoltam :D nekünk bejött igaz én 3 nap csúszást hagytam a peteérésre mert volt hogy késett a menszeszem. Pont a harmadik nap voltunk együtt a párommal mert hülyén jöttek ki a dolgok nem is gondoltam volna hogy sikerült. JA és első próbálkozás, de már régóta számolgattam mert előtte megszakításos módszerrel védekeztünk és számolgattam h mikor van gáz és mikor nincs. Eddig bejött mindig de lehet csak mákos voltam :) De mikor egyből teherbe estem akkor kivoltam akadva hogy sikerült elsőre a számolás alapján! Szóval nekünk bejött remélem nektek is!!!!! Egyébként nem csak azn a napon kell szorgoskodni mikor peteérés van hanem utána még 1-2 napig is!!! minél töbször próbáljátok annál biztosabb a siker!!!!
2012. máj. 29. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!