Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? (bővebben lent)

Mi lehet a bajom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma együtt voltam a barátommal, és a vége felé mikor utoljára berakta elkezdett fájni a méhem. Nem volt vérzés. Aztán 5 perc múlva iszonyatosan elkezdett fájni, és nem bírtam állva maradni...nem sokkal utána pedig hányingerem lett, szédültem, és ott lent még jobban elkezdett fájni. Ha megjött volna, a vérzés pár perccel a fájás után elindult volna (mindig így történt) De azóta már 3 óra telt el:S kérlek titeket, írjatok, remélem nincs nagy bajom!
2009. júl. 4. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet nem volt elég gyengéd, vagy nagy a szerszáma, de a szédülés meg a hányinger talán a melegtől van, nem a szextől :D
2009. júl. 4. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, lehet ez is. Vékony vagyok, és kicsi...neki meg valóban nagy a szerszáma...
2009. júl. 4. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

akkor legközelebb mondd meg neki hogy kicsit óvatosabban :)

No para :) 27/L

2009. júl. 4. 21:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Gyengéd sem volt, és mindketten eléggé belelendűltünk. De ilyenkor nincs baj?:S Nem sértett meg valamit belül?
2009. júl. 4. 21:59
 5/7 anonim válasza:
100%
"...a vége felé mikor utoljára berakta" hanyadszorra? 5 vagy 14-szerre - utoljára. Az sem mindegy! Ott is lehet a baj ha nem vagy hozzászokva annyi "menetre".
2009. júl. 4. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nézd, azért nem szaggattot szét, de ha aggódsz menj el dokihoz. Ha nem vérzel, meg egyéb fájdalmak sem lesznek, szerintem ne parázz. De mondom ha gondolod, menj dokihoz :)

27/L

2009. júl. 4. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
21:59 válaszoló: csak 4.-jére rakta be (az elsővel együtt) és csak fél órás menet volt
2009. júl. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!