Klion d 100 hüvelytabletta felét elhasználtam, már nem fáj a nemi szervem, kotonnal sem szexelhetek? A hónapban kell a a fog. Gátló mellé kiegészítő védekezési mód? Pl koton?
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 21:41
1/13 A kérdező kommentje:
ja és nem a páromtól kaptam el a fertőzést.
2009. júl. 4. 21:42
2/13 anonim válasza:
Igen mindenképp kell a kiegészítő védekezés.
3/13 anonim válasza:
1. Hát az nagyon nagy baj. Legközelebb ha megcsalod a párod akkor mindenképp védekezz a másikkal.
4/13 A kérdező kommentje:
hát nem megcsaltam, hanem strandon kaptam el.
2009. júl. 4. 21:45
5/13 anonim válasza:
Tudomásom szerint a doki ilyen gyógyszert nem ír fel ha nem nemi úton terjed. A volt barátom megcsalt és én akkoriban tőle kaptam el. Rákérdeztem a dokinál akkoriban.
6/13 anonim válasza:
Ameddig a gyógyszer el nem fogy addig nem szexelhetsz, még gumival sem!!!
Miután elfogyott, akkor jöhet a szex, biztonság kedvéért gumival!!!
Légyszi fogadd meg a tanácsomat! Édesanyám gyógyszerész, őt kérdeztem meg!
7/13 anonim válasza:
én nemtom nem lehet kibírni szex nélkül egy kúrát?
amúgy kliont igen csatlakozom az elöttem szólóhoz is, nem a wc-n összeszedett betegségből lehet beszerezni.
8/13 anonim válasza:
Igen en is tudom hogy ez a tabletta csak kizarolag nemi uton terjedo betegsegre jo es arra nem adjak semmi keppen ha a strandon elkapsz egy kis gombat.mert eros tabletta.ugyhogy legkozelebb vedekezzetek.
9/13 anonim válasza:
Legjobb teljesen abbahagyni, begyógyul magától.
10/13 anonim válasza:
Most bukkantam a kérdésre. A válaszadók annyiban tévednek, hogy nem csak nemi úton terjedő betegségekre írják fel. Nekem egy sima gyulladásom volt (semmi gomba meg egyebek), mégis ezt kaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!