Használtok kiegészítő védekezést a gyógyszermentes 7 napban?
Nem.
a tabletta úgy van kifejlesztve, hogy védjen akkor is. vagy szerinted ha nem így lenne, akkor gondolod, hogy nem tüntetnék fel a betegtájékoztatón??? ugyan már.
aki teherbe esik, soha nem a 7 napos szünetben szokott, hanem egyéb napokon, alkalmazási hiba miatt (elfelejti beszedni, olyan gyógyszert szed, ami csökkenti a hatást és nem használ kiegészítő védekezést..stb). a tabletta 0.1-2 %-os hibaaránya erre az esetekre vonatkozik. következésképp, ha valaki normálisan szedi, akkor 100%-osan véd.
Utána kell nézni, mik azok a szerek, amik csökkenthetik a hatást: ilyenek pl, az antibiotikumok, egyes gyógynövények (orbáncfű)..stb.
sajnos sokan azt hiszik, hogy a tablettázás annyiból áll, hogy bekapogatom, mint a cukrot, aztán jóság van, holott nem.
a tablettaszedés felelősség!
Tisztában vagyok a gyógyszer tájékoztatójával, meg h véd a tabi csak azért kérdeztem mert kíváncsi voltam h hányan alkalmaznak kiegészítő védekezést.Mi sem használunk és 4éve szedem.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!