Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik tart tovább a tampon...

Melyik tart tovább a tampon vagy a betét?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tampon..

betéttel nem bírnám ki:D olyan szar:D

2009. júl. 4. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én betétet nem használok, mert olyan érzés mntha pelenkám lenne:) és mintha csörögne is a lábam között, és mindenki engem figyelne:) amikor nagyon erősen vérzem, akkor is tampont haszmálok, és kb 3 órát bír ki. Éjjel meg bírom végig egy tamponnal, nem ázok át. csak reggel mikor függőleges helyzetbe kerülök, szaladok a wcre:)
2009. júl. 4. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Én tampont használok,az nálam azért tart tovább,mert a betétnél nem bírom elviselni,ha több van benne...

Tampont is érdemes azért 2 óránként cserélni.

2009. júl. 4. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A tampont, ha nincs megtelve, nem szabad 3 óránál rövidebb időnként cserélni, mert akkor mikro sérüléseket okozhat és max. 8 órát lehet benntartani.
2009. júl. 4. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
18:46osnak: tegyük fel, hogy nincs olyan erős vérzésed, és nincs megtelve a tampon. mégis kirángatod magadból 2 óránként? Olyankor alig akar kijönni, és még fáj is. Egyik hozzászólónak van igaza, sérülést okozhat. Fertőzést vagy más egyebet nem okoz, nekem sem lett még bajom tőle, mert nem vettem ki 2 óránként.
2009. júl. 4. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is tampon párti vagyok de éjjelre jobb egy tisztasági betét. Nem szoktam annyira vérezni éjjel, hogy betegyek egy tampont. Különben az előző válaszadóknak igaza van, max 8 óra. De a tampon meg irritálja a hüvelyt egy idő után. Ezért estére marad a betét. Akkor ki látja? A család vagy az élettársad. Gondolom mindenki tolerálja. ;)
2009. júl. 4. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2szörnyű év betéttel:( de én nem bírom tovább...1x már használtam tampont,mert kiakartam próbálni,4-jére sikerült is:) Sokkal jobb volt,nagyon "kényelmes",vagyis hát az a jó,hogy nem érzem,a betéttel meg állandóan attól féltem átázok vagy elcsúszik:S

A tampon jobb:D

2009. júl. 4. 20:03
 8/9 A kérdező kommentje:
csak mer nekem most jött meg másodszor és nagyon idegesít a betét így 3 órát birok ki vele a legerősebb vérzésnél a tampont még nem próbáltam mikor megvolt csak akkor amikor nem volt meg elsőre sikerült állva nem éreztem de ülve igen és nem mertem tovább bent hagy úgy hogy meg sincsen 13éves vok attó használhatook tampont hoyg még szűz vok és normált is vagy csak minit használjak?
2009. júl. 4. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy! Ez nagy hülyeség volt.... Tampont ne használj amikor nincs meg mert felsérthet ott bent valamit... Amúgy 13 évesen nyugodtam használhatsz tampont attól hogy szűz vagy, de a menstruációd alatt használd... Közötte nem szabad, mert tényleg valami bajod lesz tőle!!!
2009. nov. 25. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!