Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a tampon megtelik, és...

Ha a tampon megtelik, és mondjuk 1-2-3 órával tovább marad bent, akkor lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Csak mert holnap nem fogok tudni cserélni, mert barlangba leszünk(osztállyal), és hát nincs ott wc
2010. márc. 12. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtellik, továbfolyik a vér és szépen összevérzi a nacid. Betétet mellé biztonság esetére!
2010. márc. 12. 19:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Úgyis overallba leszünk, max kiveszem a kezem az ujjakból, és cserélek dugiba :D köszönöm a gyors választ :)
2010. márc. 12. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri esettől biztosan nem lesz semmi bajod, de arra számíts (tegyél be jó erős betétet is), hogy ki fog folyni a tampon mellett.

Azért azt hadd jegyezzem meg: egy tampon cca 2-3-4 órát bír (a vérzés erősségétől függően) + hozzáadom az általad említett extra 1-2-3 órát, akkor kb. az egész osztály pisilné magát össze, élen a tanárotokkal :=). Biztosan lesz a barlang bejáratánál wc, inkább cserélj gyorsan, mielőtt bementek (betétet se feledd!). Szép napot!

2010. márc. 12. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szió!:)

Szerintem nem nagyon lehet dugiban tampont cserélni, bár lehet csak én vagyok tapasztalatlan...főleg egy barlangban sötét is van, nem?:) Na de hát sok sikert, én a helyedben amúgy közvetlenül bemenetel előtt cserélnék, kint biztos van mosdó, meg mikor kijöttél...

Majd mesélj, hogy oldottad meg:)

2010. márc. 12. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egészségileg nem lesz semmi probléma belőle, nem erre gondoltam, amikor olvastam a kérdést, bocsi.
2010. márc. 12. 19:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 9-kor találkozunk suli előtt, aztán 11-re odaérünk, majd 16-ig vagy 15-ig maradunk, és ha jól tudom 6 óra a maximum. És igen, a barlangba sötét van...:P
2010. márc. 12. 19:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm megnyugtattatok :) csak pont gondolkoztam hogy jajj, már mióta nem jött meg, ideje lenne már megjönnie. Na tessék...:D
2010. márc. 12. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
"és ha jól tudom 6 óra a maximum" Van, amikor bennem 9 órán át van, baleset nem történik, betegség/rosszullét sem. Gyári wc-ben nagyobb betegségeket szednék sajnos össze:(...
2010. márc. 12. 19:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Jajj, egyre nyugodtabb vagyok! Köszönöm szépen a nyugtató válaszokat :)
2010. márc. 12. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
a tampon 8 órát lehet bent, ésha megfelelő méretűt használsz, akkor akár 5-6 órát is kibír átázás nélkül, de van h az egész 8at is.
2010. márc. 12. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!