Pcos betegek? Többi lent fontos
Figyelt kérdés
Nektek is szőrösödött a combotok és a hasatok? Mivel csökkentettétek illetve mit csináltatok?párotok előtt szégyeltétek? Volt akit elhagyott emiatt a párja?2012. jún. 12. 18:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem kozmetikussal gyantáztasd le és a szőrben nincs semmi szégyellnivaló. Neki is van, neked is van. Nincs ezzel semmi baj. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Ő is ezt mondja és nem akarja hogy leborotváljam vagy legyantázzam...de én szégyellem
2012. jún. 12. 19:18
4/7 anonim válasza:
Nagyon rendes párod van szerintem. És ezen tényleg nem kéne aggódnod. ha meg zavar akkor borotváld/gyantáztasd. Mond meg neki, biztos megérti. :) Ezen ne aggódj!
5/7 A kérdező kommentje:
Azért nem borotválom vagy gyantázom mert utána meg csak erősebb lesz és azt se akarom. Nagyon megértő és nagyon szeretjük egymást csak félek hogy ez férfi szemmel visszataszító.de ezek szerint csak én gondolom igy.szerencsére
2012. jún. 12. 19:37
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam.
2012. jún. 12. 19:38
7/7 anonim válasza:
Gyantától nem lesz erősebb, sőt, ritkulni fog, ha sokáig gyantázod.
Én leszedem azt is, mert különben úgy nézek ki, mint egy yeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!