Miért fáj a hüvelyem szex közben? Az orvosok miért nem segítenek? (bőv. Lent)
Barátommal egyre több és több az előjáték, de mikor aktusra kerül a sor az elején nagyon fáj a hüvelyem. Nagyon lassan kell bedugnia, és már néha a sírás is elkapna, sőt van amikor egész idő alatt is fáj, nem csak az elején. Vettünk síkosítót, de az csíp, ezért nem tudjuk használni. Szedek fogamzásgátlót, a libidóm lecsökkent, bár fogalmam nincs már mi a bajom.
Kétségbe vagyok esve. Orvosról orvosra járok, bár nem magánklinikára, mert arra nincs pénzünk, most összeszedtem egy kicsit. Tudnátok nekem Nyiregyen vagy közelében olyan orvost találni, aki megfelelően kivizsgálná ezt a dolgot? Fontos lenne, hogy olyat mondjatok, aki tényleg meghallgat és lelkiismeretesen adna gyógymódot.
Előre is köszönöm
20/L
köszönöm nektek.
én is intim lemosót használok fürdésnél (bár ha a barátomnál alszom akkor nem) de szex előtt is megmosom, csak vízzel, hogy azért ne legyen koszos.
Mielőtt fogamzásgátlót szedtél is volt ilyen panaszod?
Mert az összes tünet, amit felsoroltál lehet a gyógyszerszedéstől is.
Hüvelyszárazság, libidócsökkenés és emiatt fájdalmas szex. Mindegyik olyan tünet, ami a fogamzásgátló mellékhatásaként is jelentkezhet.
A síkosító pedig azért is csíphet, mert mikrosérülések keletkezhettek a hüvelyed belső falán a hüvelyszárazság ellenére folytatott szextől.
Próbáljátok ki ezt:
Ez segíthet!
Köszönöm nektek is.
Igen én is a fogamzásgátlóra gyanakodtam, de ezt sem nagyon hallgatták meg a kórházban. Siettettek, felírtak másikat és el voltam intézve.
Most már legalább tudom, hogy nem reménytelen a helyzet. :)
Sajnos amíg szeded a fogamzásgátlót, addig ezek a tünetek valószínű fent is maradnak:(
Intim lemosót ne használj, mert ezek gyulladásra hajlamosabbá teszik a nyálkahártyát, sérülékeny lesz tőle.
Olyan mint a labello. Minél többet kened a szád, annál szárazabb, és annál többet veszel belőle...üzlet.
Sima natur terméket használj intim mosakodásra, és nyugodtan bekenhetet tiszta shea vajjal. Rendkívül ápolja, táplálja, regenerálja a bőrt. Használhatod síkosításra is, kézben, bőrön pillanatok alatt felmelegszik, tessék használni az intim helyzetekben.
Ezt nem is tudtam! :O
És hol lehet ilyen vajat kapni, mennyibe kerül kb?
Szia, nagyon sok oldalon lehet rendelni.
Nagyon fontos, hogy 100%-os (azaz más összetevő ne legyen benne) nyers, finomítatlan shea vajat vegyél. Azt nem csupaszították meg a hasznos anyagoktól, az úgy ahogy van eredeti.
Lehet belőle jó kis síkosítót is készíteni, átküldöm a receptet:)
Tudni kell, én ezt a vajat, használom mindennapos testápolásra, szóval krém helyett tetőtől talpig, nekem így kb. egy adag (300 ml) vaj elég kb két-három hónapig. Ez a bioboltban ahol veszem 2500 HUF. Szóval nem drága.
Keresgéltem neked egy-két helyet ahonnan lehet rendelni, de te is nyugodtan kereshetsz a lakhelyednek megfelelőt.
Egy kicsit a vajról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!