Szex miatti felfázás, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kerülöm a forró fürdőt, időjárásnak megfelelően öltözöm, nem hordok tangát, pamutbugyit viselek, intim mosakodót használok. Szerintem a szex az oka, bár higiénia az meg van. Akkor mégis miért? Újra és újra előjön2012. máj. 29. 15:57
1/10 A kérdező kommentje:
Megelőzésére tudtok esetleg valami immunerősítőt, vagy akármit?:D
2012. máj. 29. 15:58
2/10 anonim válasza:
Felfázni attól tudsz, hogy hidegre ülsz, ki van a derekad.
A pamut bugyi, tanga nem hordás, higiénia mind mind fertőzésektől véd meg, de a felfázástól nem.
Milyen tünetek jönnek újra és újra elő?
3/10 anonim válasza:
Konkrétan milyen tüneteid vannak? A szex miatt ugyanis nem fázol fel, az tuti.
Lehet, hogy gomba, azzal viszont, sőt, bármilyen problémád van, fordulj nőgyógyászhoz, ne itt kérj tanácsot, sokkal nagyobb bajod lehet később.
4/10 A kérdező kommentje:
Csíp a vizelet, állandóan pisilnék és csak 1-2 csepp jön, aztán olyan mintha tele lenne a hólyag.
Fáj a derekam és a hasam alja. Az orvos is mondta, hogy ez felfázás. A gyógyszerek beváltak de mindig előjön.
1 év alatt 4x voltam felfázva.
2012. máj. 29. 16:05
5/10 anonim válasza:
Menj el urológushoz is, lehet például vesekő/vesehomok miatti fertőzés. Addig is vegyél Rowatinex-et, és napi háromszor vegyél be belőle egyet 1-2 hétig. (Többek között tisztítja a hugyutakat.)
6/10 anonim válasza:
Szia! Ugyan ez a gondom mint neked is.... Voltál màr dokinál? Ha igen,mit mondott?
7/10 anonim válasza:
Ahogy az egyik válaszoló is írta, menj urológiára!
8/10 anonim válasza:
De a szextől fel lehet fázni mézeshetek felfázás a neve! Nekem is ez a gondom február óta, és nem tudom kikezelni. Olvass utána! És említsd meg az orvosnak h szex után jelentkezik.
9/10 anonim válasza:
Most olvastam, hogy d mannóz-t kell rá szedni.
10/10 anonim válasza:
Van Uroval mannosa néven is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!