Mitől van az, hogy egyre rövidülnek hónapról hónapra a menstruációs napjaim?
Lindynette 20 at szedtem -kb. 2-2,5 évig- (most ezzel a hónappal hagytam abba), az előző hónapokba még rendesen, 4-5 napos volt, aztán jött a követk. az 3, majd a májusi 2 napos volt, most lehet,hogy csak egy napig fog tartani? Volt ilyen Veletek?
Köszönöm a válaszokat! (22)
Tabletta mellett nem menstruáció van, hanem megvonásos vérzés.
Mivel a tabletta leállítja az egész petefészked, kikapcsolja a ciklusod, a méhnyálkahártya sem vastagszik meg rendesen (ezzel is csökkentve a teherbeesés esélyét), így a vérzés sem lesz olyan intenzív.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! Igen tudom,hogy megvonásos vérzés van, és hogy-hogy működik.
Ma megjött, de remélem,mos 3-4 napig fog, mint szokott. Aztán elmegyek dokihoz, mert azért mégis érdekelne a probléma. Egy kérdésem lenne még.
Kb. 1,5-2 évig szedek/szedtem fogamzásgátlót, és most úgy döntöttem,hogy szüneteltetem a szervezetem. Egy orvos mondta nekem,(Dr. Hamvas Ferenc-weborvos) hogy addig szüneteltessem, amíg szedtem, szóval, 2 év, 2 hónap szünet. Szerintetek is jó lehet? Használtátok már a szüneteltetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!